Çözüldü Counter-Strike 2 "failed to on-demand compile shader" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

batuhanvarli

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
gtx 750
İşlemci
ryzen 3 1200
Öncelikle selamünaleyküm. Birkaç gündür CS 2 de aldığım bir hata "failed to on-demand compile shader" hatası yapay zekaya sordum, yabancı forumlara baktım, hiçbir düzgün kaynak bulamadım ve çözemiyorum. Oyunu açıyorum, menüler geliyor, gezerken bu hata ile birlikte oyundan atıyor. Bir kez daha olmuştu fakat oyuna devam edebilmiştim. Ne yapmam gerektiğini bilenler yardımcı olursa mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Geçen günlerde güncelleme geldi fakat güncelleme yapınca çözünürlüğüm falan bozuluyor bir ton iş çıkartıyor diye yapmamıştım bir şey olmaz diye ama şu an güncelleme gözükmüyor. Onunla mı alakalıdır?
Hocam bir DDU ile ekran kartını kaldırıp güncelini tekrar kurun. Bir de oyun dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyin.
Öncelikle selamünaleyküm. Birkaç gündür CS 2 de aldığım bir hata "failed to on-demand compile shader" hatası yapay zekaya sordum, yabancı forumlara baktım, hiçbir düzgün kaynak bulamadım ve çözemiyorum. Oyunu açıyorum, menüler geliyor, gezerken bu hata ile birlikte oyundan atıyor. Bir kez daha olmuştu fakat oyuna devam edebilmiştim. Ne yapmam gerektiğini bilenler yardımcı olursa mutlu olurum.
Ekran kartı sürücüsü güncel mi?

Geçen günlerde güncelleme geldi fakat güncelleme yapınca çözünürlüğüm falan bozuluyor bir ton iş çıkartıyor diye yapmamıştım bir şey olmaz diye ama şu an güncelleme gözükmüyor. Onunla mı alakalıdır?

Hocam bir DDU ile ekran kartını kaldırıp güncelini tekrar kurun. Bir de oyun dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyin.

Çözüm
Bu hata ile birlikte bir kez oyunca girdiğimde dosya bütünlüğünü doğrulayarak girmiştim bugün de denedim olmadı ekran kartını tekrar güncelleyip döneceğim.

Güncellemeleri yaptıktan sonra hatayı vermeyi bıraktı haklıymışsınız bir daha güncelleme yapmayı aksatmam. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı