Steam Counter-Strike 2 Güncellenmiyor

OxideOnly

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Steam hesabımda bulunan tüm oyunlar sorunsuz şekilde güncelleniyor ama CS2 güncelle butonuna bastığımda başlamadan anında duruyor ve hiçbir şekilde güncellenmiyor. Benim anlamadığım diğer oyunlarda sorun yok neden sadece en çok oynadığım CS2'de sorun oluyor. Bir sürü yol denedim düzelmedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Güncelle dediğimde 2 saniye böyle gözüküp hemen iptal ediyor.

Denediğim Yöntemler:
PC ve Modeme Reset atmak.
Steam indirme önbelleğini temizlemek.
Steam indirme bölgesini değiştirmek.
Virüs programını kapatıp denemek. (McAfee bulunuyor)
Bağlantı hızını test ediyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım, sadece CS2 güncellenmiyor.
Güncelleme yapılamadığı için dosya bütünlüğünü de doğrulayamıyorum.
Diskler arasında taşıma işlemi de olmuyor.

Hocam benzer bir problem uzun süre oyunu açmadığımda bende de oluyordu ama ben dosya bütünlüğünü doğrula dediğimde doğrulama yapıyordu ve sorun öyle çözülüyordu. Bende güncelleme boyutu 10-20kb gibi bişey görünüyordu ve asla ilerlemiyordu. Doğrulama sonrası eksik bir dosya buluyordu onu indirip düzeliyordu.

Bi ara herkeste yapmıştı onu oyunun genelinde sorun vardı eğer yine öyle değilse silip geri yükle istersen bi.

Bende önce güncelleme yap ondan sonra doğrularsın yazısı çıkıyor.

Bi ara herkeste yapmıştı onu oyunun genelinde sorun vardı eğer yine öyle değilse silip geri yükle istersen bi.
Şimdi silersem aynı güncelleme de olduğu gibi bu sefer hiç yüklenmez diye korkuyorum

Hocam saçmalama istersen yüklemezse zaten sorunu çözmen lazım bu şekilde nereye kadar götürücen bir şeyler yapman lazım ki sorundan kurtulasın yüklememe ihtimali yok.
Peki bu cs ayarlarım hangi klasörde tutuluyor onu yedeklesem ondan sonra sil yükle yapsam olur mu? Tek tek ayar yapmakla uğraşmayayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…