Counter-Strike 2 için kulak içi kulaklık kullanılır mı?

kasatura2626

Megapat
Daha fazla  
Bazı yayıncılar ve ESL ligi CS2 oyuncularının kulak içi (yani telefonlarda kullandığımız) kulaklık ile ses kastığını gördüm. Şu an kulak üstü kulaklık kullanıyorum. Kulak içi kulaklığa geçersem ses kasma durumum olumlu olumsuz etkilenir mi? Kocaman kulaklığı takmak istemediğimden soruyorum. Eğer böyle bir şey varsa kulak içi alacağım.

Kullanılır.

Onların kullandıkları telefonlarda kullandıklarınız gibi değil, 'in ear monitor' olarak geçiyor. Bu kulaklıklar aslında ses prodüksiyonlarında kullanmak amacıyla dizayn edilip üretiliyor ama seri üretimi artıp fiyatları ucuzladıkça daha büyük bir kesime hitap etmeye başlıyor, bu sırada rekabetçi oyunlardaki avantajı fark ediliyor. Bazılarının ürettiği ses geniş sahneli olduğundan yer yön duyusunu daha keskin hissetmenizi sağlıyor. Bazı profesyonel oyuncular, örneğin Xantares; yanılmıyorsam sahnede Razer Hammerhead Pro V2 kullanıyordu, bu bir IEM kulaklık değil ama güçlü bir yer yön duygusu hissettiren bir kulaklık. Rahatlık ise kulak yapısına göre değişir. Bende bir ara heves edip FH5s kullanmıştım ama büyük olduklarından kulak çukurumda yaraya sebep olmuşlardı. Hijyen ekipmanı oldukları için mağazada değil de arkadaşlarınızda varsa onlardan temin edip denemenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…