Counter-Strike 2 ilk bakış

Daha fazla  
Efenim merhaba limited-test in genişlemesiyle CS2 bana da çıktı ve sizinle deneyimimi paylaşmak istedim. Öncesinde bir sistemimi belirteyim;
RAM: 8 (yakında 20'e yüksellecek o zaman da güncellerim konuyu)
Ekran kartı: 2 GB NVIDIA MX 350 75W.
CPU: Intel i5 11.nesil 2.4hrz, 4.2hrz Boost.
Anakart: Intel grapich family.
İşletim sistemi: Windows 11.

1.FPS: Öncelikle bir FPS ele alalım ortalama bir sistemim olduğu için FPS de aşırı bir dalgalanma vardı bir 150 yükseliyordu bir 60'a düşüyordu sonra 30'a sabitlenip yeniden yükselip alçalıyordu, ayarları ise başta 1600:900 orta grafiklerde oynadım ve gerçekten işkence gibiydi sonrasında CS:GO'da kullandığım ayarları kullandım (4:3, 1024:768, düşük ve orta grafiklerde oynadım dediğim gibi FPS bir yükseliyor bir alçalıyordu arada çok fark yoktu zaten optimizasyon namına çok bir şey yok şu anlık ama düzelir zamanla, kısaca orta sistemleri zorluyor düşük sistemlerde hiç açılmaz gibi geliyor.

2. Grafikler: Yani genel olarak güzelleşmiş sadece demek istediğim düşük grafiklerde oyunun ne kadar rezil gözüktüğü bu kadar.

3. Genel oynanış: Oynanış olarak gerçekten CS:GO'dan epeyli farklı ve eğlenceli ilk olarak hitbox u ele almak istiyorum, oyunun yeni hitbox u gerçekten güzel olmuş düşmana giden her bir kurşunun gerçekten düşmana çarptığını ve canının azaldığını hisedebiliyorsunuz bununda silahtan çıkan kurşun dumanı iyi şekilde destekliyor. Ayrıca canınız aynı CS s da olduğu gibi eriyor bir bakmışsınız canınız 1 ama zırhınız hasar dahi yememiş, ve ayrıyeten oynanış 1 tık daha hızlı gibi. Tickrate muhabbeti ise öyle gözle görülür o kadar da bir fark yaratmadı benim için.

4. Silahlar: Hem ses hem görüntü olarak değişen silahlar daha bir keyifli deneyim sunuyor silah atışları CS:GO'ya göre daha da toklaşmış ayrıca silah sesleri CS:GO'dan daha bir iyi olmuş, kurşun dumanıda verdiği keyfi desteklemiş.

5. Ne zaman çıkar? Bence CS2 bu yaz çıkmayabilir çünkü oyunda şu an sadece overpass ve vertigo haritası mevcut ayrıca CS:GO'dan bir 5-6 harita fazla getirecekler sanırım ayrıca daha optemizayson gibi problemlerde var ayrıca CS:GO ve Valve'ın en büyük karı skinlerde var.

6. Sonuç: CS2'yi şu anlık 2 gün deneyimleme şansım oldu ayrıca şu anlık PC temizliğini de yapmadım ve Windows 11 daha yeni kurulu belki bu 2 faktör de etkili olabilir. Gayet güzel keyifli bir deneyim di belki de yanılıyorum bir bakmışız CS2 çıkmış.

O değil de FSR'yi aktif ettikten sonra fps değerlerim daha da düşüyor benim. Performans moduna bile alsam kapalı haline göre daha düşük fps alıyorum.

O değil de FSR'yi aktif ettikten sonra FPS değerlerim daha da düşüyor benim. Performans moduna bile alsam kapalı haline göre daha düşük FPS alıyorum.

Ya hocam aynı sorun bende de var kaliteye alınca FPS daha dengeli hale geliyor gibi performans da daha bir kasıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…