Counter-Strike 2 kimlere geliyor?

Hocam çözmeye mecburlar. Zaten oyun betanın betası.

Evet çözemezlerse büyük sorun ya bir iki ek ayar getirecekler oyun içinde grafikleri bayağı düşürmek hakkında ya da daha performanslı bir şekilde ayarlamaları gerekiyor 2. dediğim olursa daha iyi olur bence.
 
Evet FPS düşüsü var benim sistemim de GTX 1650 ve Ryzen 3 3100 var ek olaraK 16 GB RAM kullanıyorum CS:GO rekabetçisinde hiç dropsuz 350 FPS civarlarında alıyorum aynı ayarlarda CS2 de 150 200 FPS alıyorum rekabetçide ve bazı durumlarda FPS 80 ve 90'a kadar düşüyor bir diğer beğenmediğim sorun ise bıçaktan silaha ya da tabancadan silaha geçerken sıralama fark etmeksizin sanki oyunu 500 600 pingde oynuyormuşum gibi çekiyor silahı kendim test etmek için iki oyundada karşılaştırdım ve sadece CS2 de bu sorunu alıyorum diğer yandan oyunun grafikleri falan güzel ancak oyun aşırı parlak ve bazen Crosshair'i bile seçmek çok zor oluyor eşleştirme sisteminde karşıya gelenler genelde benden daha iyi oyuncular oluyor benim tahminimce beta da olduğu için rastgele atmakta.



3 hesapta denedik ve 1 Eylül'de rankı açık olmamasına rağmen 1 Eylül'de 3 hesabında rankını açtık ve 2 Eylül'de 3 hesabada geldi CS2.
FPS çok düşüyormuş ya %50 düşüş fazla
 
Evet abimin laptopunda da FPS düşmesi ve FPS çok düşük olduğu için oynayamadı umarım bu FPS sorunlarını çözerler benim bilgisayarım az da olsa ortalama bir bilgisayar bende bile arada 40 45 FPS'e düşmekte düşük ayarlarda yoksa çok fazla oyuncu kaybederler.



Onun hakkında fazla bir bilgim yok ancak YouTuber ve yayıncıların söylediklerine göre her gün herkese davet linki gönderiliyormuş ve yalnızca 100 kişiden 7sine geliyormuş şansa bağlı yani.
Yanlış bilgi bu.
 
Rankımı daha dün açtım.

Seçkin hesabım var rankım daha dün açıldı.

CS2'ye en yakın hata düzeltmesi ne zaman gelir bilmiyorum ama hata düzeltmesi geldiği zaman davet yollanacaktır.

1 Eylül'de rankını açanlara 2 Eylül'de gelmesinin sebebi de o 2 Eylül'de hata düzeltmesi geldi ve tekrardan davet gönderildi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı