Counter-Strike 2 seçkin alınır mı?

EgehanG

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Steam'de oyun veya CS2 seçkin alacağım 15 dolara seçkin mi? Alınır yoksa oyun mu? CS 2 150 saatim var ve oyunu çok seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, Steam'de oyun veya CS2 seçkin alacağım 15 dolara seçkin mi? Alınır yoksa oyun mu? CS 2 150 saatim var ve oyunu çok seviyorum.
yaklaşık 2 aydır haftalık ödülleri topluyorum şuan 8 dolar birikti 1 senede A++ bir oyun indirime girdiğinde alabilirim diye düşünüyorum bence mantıklı birşey haftada bir girsen bile al bence. Gerçi ben 75 tl ye almıştım

550 saatim var fakat seçkin almak yerine skin almayı tercih ettim. Oyunuda FACEIT üzerinden oynuyorum. Alabilirsiniz düzenli olarak oynuyorsanız.

Bu soru hakkında onlarca konu açıldı ve cevap değişmedi, siz sorunca da değişmeyecek. Cevap: alınır.

Sürekli oynuyorsan, evet almanı öneriyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…