Arkadaşlar merhaba başlıkta yazdığım gibi Counter strike 2 de Önceden CS GO olmayan ani ping çıkıyor. (Ateş ettiğimde, yürümeye başlayınca, bunny yapmaya çalışınca vb.) bu durumlarda ping durumu aniden fırlıyor çok iyi bir internetim yok kabulum ama diğer oyunlarda olmayan durum bu oyunda çok fazla şekilde oluyor. Var mı önerdiğiniz çözüm?
Aynı sorun bende de oluyor. Çözümünü hala bulamadım. Bazı çözümleri yapmaya çalıştım ama düzelmiyor. Dediğin gibi oyundan soğudum.
İstersen yazdıklarımı dene, sorun umarım düzelir.
1-CMD'ye şu kodu yaz: ping -t google.com
Ping dalgalanması oluyor mu bi bak.
2-Grafik sürücüsü ve İnternet sürücüsünü güncelle.
3-CS2'nin yerel dosyalarını doğrula.
4- Kablolu bağlantı yap bilgisayara.
5-VPN kullanarak dene.
İnternette sorun varsa müşteri temsilcisini ararsın.
Aynı sorun bende de oluyor. Çözümünü hala bulamadım. Bazı çözümleri yapmaya çalıştım ama düzelmiyor. Dediğin gibi oyundan soğudum.
İstersen yazdıklarımı dene, sorun umarım düzelir.
1-CMD'ye şu kodu yaz: ping -t google.com
Ping dalgalanması oluyor mu bi bak.
2-Grafik sürücüsü ve İnternet sürücüsünü güncelle.
3-CS2'nin yerel dosyalarını doğrula.
4- Kablolu bağlantı yap bilgisayara.
5-VPN kullanarak dene.
İnternette sorun varsa müşteri temsilcisini ararsın.
4- Sırf bu işe yarıyor diye 200 lira 7 metre ethernet kablosu aldım sonuç attığım gibi 900MS ( Ama Diğer Oyunlarda çok işe yaradı diyebilirim.)
5- Denedim
6- Geçen Aradım Çözüm Sürecine aldılar 48 saat içinde düzelecek dediler ve üzerinden 2 gün geçmek üzere hala giden gelen yok.
Hepsini yaptıktan sonra giriş yaptım ve hala aynı şeyler devam ediyor hocam. internetten bir çok video izledim hala bir çözümü yok çıldırmak üzereyim. başka bir önerin varsa yada önerdiğin bir çözüm varsa söylersen çok mutlu olurum.
Kusura bakma biraz geç döndüm ama başka önerebileceğim birşey yok. Bende aynı şeyleri denedim ama bende de hala sorun devam ediyor. Çok sinir bozucu birşey.
Eğer sorunu çözebilirsen çözümünü yazarsan çok sevinirim. Teşekkürler. @pablocraxk
Kusura bakma biraz geç döndüm ama başka önerebileceğim birşey yok. Bende aynı şeyleri denedim ama bende de hala sorun devam ediyor. Çok sinir bozucu birşey.
Eğer sorunu çözebilirsen çözümünü yazarsan çok sevinirim. Teşekkürler. @pablocraxk