Counter-Strike 2'de nasıl gelişilir?

Socretas

Femtopat
Daha fazla  
Counter-Strike 2'de gelişmek için neler yapabilirim? Aim rutini, surf vesaire. YouTube'da böyle video hiç bulamadım. CS:GO oynardım ama CS2 çıkınca ortalık karıştı. Belki yıllar belki aylar sonra doğru düzgün bir seviye kasıp en azından CS2 çok hile kaynadığından 3. parti yüklediğimiz malum uygulamada 7-8 seviye geleyim, zaten gerisi gelecektir. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Aim geliştirme diye bir şey yoktur onu unutun. Şu anki aiminiz nasılsa ileride de öyle olacaktır. Onun dışında flash, sis bombası gibi bombaları en az her maç kullanmanız gerekiyor. YouTube'dan bakabilirsiniz nasıl oynadıklarına bakarak.

Counter-Strike 2'de gelişmek için neler yapabilirim? Aim rutini, surf vesaire. YouTube'da böyle video hiç bulamadım. CS:GO oynardım ama CS2 çıkınca ortalık karıştı. Belki yıllar belki aylar sonra doğru düzgün bir seviye kasıp en azından CS2 çok hile kaynadığından 3. parti yüklediğimiz malum uygulamada 7-8 seviye geleyim, zaten gerisi gelecektir. Şimdiden teşekkürler...
Hocam aimlab falan hikaye hayatında kaç sefer ordaki gibi düşman vuracaksın saçma sapan şeyler milletde kullanıyor.Yeteneğin varsa zaten vurursun ben 8 yaşımdan beri FPS oyunları oynuyorum 13 yaşında zulada 2.27 kd a sahibiydim daha sonra pubg valorant başladım valoranta 3 sene ara verdim PC el vermediği için yeni PC aldım kardeşim elmas yapmıştı hesabı bende 3 sene sonra ilk elom elmasda başladım hiç zorluk çekmedim.Daha sonra CS başladım haftalık drop alıp çıkıyorum ama çıldırıyorum maç kaybetmekten takımdakiler çok berbat oyuncu her maç takım birincisi olmama rağmen maç kaybediyorum 38 30 vuruyom yine maç kaybediyorum tabi benim elom 5 bin şuan düşük elo olduğu için ben çok vuruyorum o rankda smurf gibi birşey oluyorum 15 bin elo benim dengim mantıklı bakılınca tabi orda bu kadar vuramam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı