Counter Strike Alt Forum İsteği

Counter Strike Adlı Bir Alt Forum Açılmasını İster miydiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    8
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Echooz

Kilopat
Yer
Çerkezköy
Daha fazla  
Meslek
Endüstri Mühendisi
19.11.2012

Technopat Forum Yönetim Kuruluna;

Forumumuzda "Counter Strike" adlı bir alt forum eklenmesini talep eder gereğini arz ederim.

Saygılarımla,
Ekrem ÖZ
Eko Destek Publisher

--------

Gerçekten böyle bir alt forum yada kategori Technopat Ailesine mutlaka lazım ve olmalı da Talebimin onaylanıp onaylanmayacağını merakla bekliyorum. Karar sizin.

Şimdiden teşekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gerek yok, bunun nedeni genelde oyunlara özel kategoriler korsan oyun paylaşan ve oyunların hilelerini paylaşan forumlarda görülür.

Anlıyorum, cümlenizin başında kullandığınız " genelde " sözünü de göz önünde bırakarak empati kurduğumda size hafiften katılıyorum. Ama biz farklı olabiliriz ve hiçte zor bir şey değil bu dediğimiz..

Gerek yok diyorum. Çünkü sizin isteğinize özel CS yapılsa başkası da Wolfteam yapılsın der. Hile ve korsan paylaşımlar da kaçınılmaz hâl alacaktır.

Sizi anlıyor ve katılıyorum, her ne kadar gönlüm elvermese de, en azından "Oyunlar" adlı foruma bir alt forum olarak açılabilir, o da olmadı "Online Oyunlar" adlı alt forumun da altına bir forum açılmalı..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de açılmasını isterim ama tabiri caizse forum "bebe" ile dolacağı için burası çekilmez olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…