Sokaner Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #1 Counter-Strike 1.6 da server a verecek param yok ve arkadaşlarımla oynamak istiyorum. Acaba nasıl bir server açabilirim?
Counter-Strike 1.6 da server a verecek param yok ve arkadaşlarımla oynamak istiyorum. Acaba nasıl bir server açabilirim?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 5 Eylül 2021 #2 Sokaner dedi: Counter-Strike 1.6 da server a verecek param yok ve arkadaşlarımla oynamak istiyorum. Acaba nasıl bir server açabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne oynamak istiyorsunuz? Bedava server yok diye biliyorum. Bir atölye haritasına girin oradan arkadaşlarınızı davet edin beraber oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sokaner dedi: Counter-Strike 1.6 da server a verecek param yok ve arkadaşlarımla oynamak istiyorum. Acaba nasıl bir server açabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne oynamak istiyorsunuz? Bedava server yok diye biliyorum. Bir atölye haritasına girin oradan arkadaşlarınızı davet edin beraber oynayabilirsiniz.
KS KS Sokaner Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #3 Heunzey dedi: Ne oynamak istiyorsunuz? Bedava server yok diye biliyorum. Bir atölye haritasına girin oradan arkadaşlarınızı davet edin beraber oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CS-GO değil CS 1.6 Artı 0 Eksi
Heunzey dedi: Ne oynamak istiyorsunuz? Bedava server yok diye biliyorum. Bir atölye haritasına girin oradan arkadaşlarınızı davet edin beraber oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CS-GO değil CS 1.6
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #4 Donanımlarınız iyi ise kendi bilgisayarınızda sunucu kurabilirsiniz fakat bunun için bilgisayarınızn sürekli açık olması ve statik bir ip'ye sahip olmanız gerekiyor. Birazcık da araştırmanız lazım. Artı 0 Eksi
Donanımlarınız iyi ise kendi bilgisayarınızda sunucu kurabilirsiniz fakat bunun için bilgisayarınızn sürekli açık olması ve statik bir ip'ye sahip olmanız gerekiyor. Birazcık da araştırmanız lazım.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 5 Eylül 2021 #5 Yerel ağ ile yapılabilir ama cs 1.6 da yerel ağ yok diye biliyorum. Düzenleme: yerel ağ varmış. Son düzenleme: 5 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Efeko09 Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 370 Çözümler 1 5 Eylül 2021 #6 LAN yoluyla giriliyor Hamachi kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #7 Sadece arkadaşınız ile oynayacaksanız LAN ile de kurabilirsiniz. Hamachi de olur ama Radmin VPN tavsiyemdir. Artı 0 Eksi
Sadece arkadaşınız ile oynayacaksanız LAN ile de kurabilirsiniz. Hamachi de olur ama Radmin VPN tavsiyemdir.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 5 Eylül 2021 #8 Furkaninkosesi dedi: Sadece arkadaşınız ile oynayacaksanız LAN ile de kurabilirsiniz. Hamachi de olur ama Radmin VPN tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Radmin VPN daha iyi hamachide hesap açman gerekiyor freelanada bakabilir. Artı 0 Eksi
Furkaninkosesi dedi: Sadece arkadaşınız ile oynayacaksanız LAN ile de kurabilirsiniz. Hamachi de olur ama Radmin VPN tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Radmin VPN daha iyi hamachide hesap açman gerekiyor freelanada bakabilir.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #9 Ayrıca Radmin VPN ile oynadığım LAN oyunları, diğerlerine göre daha az gecikmeli oluyor. Artı 0 Eksi