Counter-Strike: Global offensive gölgeleri tam kapatmak

VykeTheGolden

Hectopat
Counter-Strike: Global offensive gölgeleri tamamen nasıl kapatabilirim? Hile kullanan varsa bilir. Hile'lerde çim gölge gökyüzü bulutlar vb kapanabiliyor ben nasıl kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun bu ayarları kapatmaya izin vermiyor. Hile ile kapatıp, ban yemek istiyorsan yabancı forumlarda araştırmaya başlayabilirsin.

Bu yöntem sadece 3. parti yazılımlarla yapılır fakat VAC yersiniz kaliteli bir program kullanın o yüzden.

Counter-Strike: Global offensive gölgeleri tamamen nasıl kapatabilirim? Hile kullanan varsa bilir. Hile'lerde çim gölge gökyüzü bulutlar vb kapanabiliyor ben nasıl kapatabilirim?
Niye kapatmak istiyorsunuz anlamadım konuya gelecek olursak CS:GO'da böyle bir ayar yok 3. parti yazılım ile yapabilirsiniz ancak ama bu da riskli önermiyorum.

YouTube'da bir sürü video gördüm anladım sadece 3.part yazılım ile yapılıyor bazı yerlerde gördüm ama bir etkisi olmadı FPS ve Video'da izlediğimde oyuncular çok daha iyi görünüyor gibi.

Niye kapatmak istiyorsunuz anlamadım konuya gelecek olursak CS:GO'da böyle bir ayar yok 3. parti yazılım ile yapabilirsiniz ancak ama bu da riskli önermiyorum.

800x600 oynuyorum 1 senedir hiç ayarlarımı değiştirmedim yükseğe alsam bir faydası olmaz ve 1280X1024 yüksek Ayarlar'da 40FPS alıyorum.
CS:GO gölge ayarları dışında en düşükte oynanmalı. FPS'inizden memnun değilseniz başka oyunlara da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…