Counter Strike Global Offensive kapanma sorunu

zaphod

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhabalar.

Yılbaşı indiriminde görünce Steam'den Counter Strike GO almıştım. Oyunu çok sık oynamamama rağmen oyun oynarken genellikle daha oyun bitmeden kendiliğinden kapanıyor. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? İnceleyeceğim bir hata raporu vs. var mıdır?

Donanım:

AMD FX-8120 işlemci
Powercolor HD6870 ekran kartı
8GB RAM
MSI 760gm-p21 anakart

Hile kullanmıyorsunuz değil mi ? Veya hile türevi herhangi bir şey ? Oyun bundan dolayı kapanıyor olabilir. Bir de Steam'den oyun ön bellek bütünlüğünü doğrulayıp deneyin.

Hayır, kullanmıyorum. Steam'den indirdiğim oyun dosyalarına hiçbir müdahele olmadı. Önbellek doğrulama işlemini şimdi başlattım ancak çok büyük ihtimalle önbellekle alakalı bir sorun değil. Hata raporu falan kaydedilmiyor mu bu sorunlarda, kontrol etsek?

Ek olarak: Bir de oyun içerisinde ESC'ye bastığımda falan menü geçişlerinde takılmalar oluyor. Aynı şekilde oyun menüleri arasındaki geçişlerde de bu sorun var.

Bir de oyun içerisinde ESC'ye bastığımda falan menü geçişlerinde takılmalar oluyor. Aynı şekilde oyun menüleri arasındaki geçişlerde de bu sorun var.

Bu bahsettiğiniz sorun bendede var. Son güncelleme ile benim böyle oldu, daha önceden yoktu. CS kaynaklı bir sorun bu sanırım. Forumlarında da görmüştüm bu konu hakkında birşeyler. Güncelleme bekleyeceğiz gibi görünüyor.

Oyun kapanma sorunu olmasa menüler arası geçişteki takılma çok da sorun değil. Demek ki menü sorunu herkeste olan bir sorunmuş.

Hile kullanmıyorsunuz değil mi ? Veya hile türevi herhangi bir şey ? Oyun bundan dolayı kapanıyor olabilir. Bir de Steam'den oyun ön bellek bütünlüğünü doğrulayıp deneyin.
Dosyaları doğrulamama rağmen sorun devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…