Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #11 İndirime gireceğini sanmıyorum. Operasyonu satın aldığınızda size bilet olarak geliyor envantere etkinleştirdiğinizde Pass olarak görevler açılıyor. @MESs¹¹ @Kkamberr Son düzenleme: 4 Aralık 2020
İndirime gireceğini sanmıyorum. Operasyonu satın aldığınızda size bilet olarak geliyor envantere etkinleştirdiğinizde Pass olarak görevler açılıyor. @MESs¹¹ @Kkamberr
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 4 Aralık 2020 #12 Yeni bir güncelleme geldi mi yoksa sadece operasyon mu geldi?
Switcher Picopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 182 4 Aralık 2020 #13 PustiPowerV2 dedi: Yeni bir güncelleme geldi mi yoksa sadece operasyon mu geldi? Genişletmek için tıkla... Büyük bir güncelleme.
PustiPowerV2 dedi: Yeni bir güncelleme geldi mi yoksa sadece operasyon mu geldi? Genişletmek için tıkla... Büyük bir güncelleme.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 4 Aralık 2020 #14 Switcher dedi: Büyük bir güncelleme. Genişletmek için tıkla... Sonunda ya. Aylar oldu aylar.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 4 Aralık 2020 #15 PustiPowerV2 dedi: Yeni bir güncelleme geldi mi yoksa sadece operasyon mu geldi? Genişletmek için tıkla... Güncelleme de geldi galiba bana 2 GB indirme geldi. @Zcherby hayırlı olsun hocam
PustiPowerV2 dedi: Yeni bir güncelleme geldi mi yoksa sadece operasyon mu geldi? Genişletmek için tıkla... Güncelleme de geldi galiba bana 2 GB indirme geldi. @Zcherby hayırlı olsun hocam
Switcher Picopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 182 4 Aralık 2020 #16 PustiPowerV2 dedi: Sonunda ya. Aylar oldu aylar. Genişletmek için tıkla... Bizde 4 gözle bekledik CS:GO dönüyor eski haline. Bir de şu hilelere çözüm olsa harika olur.
PustiPowerV2 dedi: Sonunda ya. Aylar oldu aylar. Genişletmek için tıkla... Bizde 4 gözle bekledik CS:GO dönüyor eski haline. Bir de şu hilelere çözüm olsa harika olur.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 4 Aralık 2020 #17 MESs¹¹ dedi: Bunun mantığını anlamadım ben. Pass gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Yeni Skinler yeni özellikler ve yeni Mapler ile gelen bir de operasyon bileti oluyor.
MESs¹¹ dedi: Bunun mantığını anlamadım ben. Pass gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Yeni Skinler yeni özellikler ve yeni Mapler ile gelen bir de operasyon bileti oluyor.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 4 Aralık 2020 #18 Benim CS:GO da en çok istediğim şey hilelerin gitmesi ve Aztec mapinin gelmesi. Bunlar olsa oyun mükemmel olur.
Benim CS:GO da en çok istediğim şey hilelerin gitmesi ve Aztec mapinin gelmesi. Bunlar olsa oyun mükemmel olur.
Z zaksima Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #19 Zcherby dedi: İndirime gireceğini sanmıyorum. Operasyonu satın aldığınızda size bilet olarak geliyor envantere etkinleştirdiğinizde pass olarak görevler açılıyor. @MESs¹¹ @Kkamberr Genişletmek için tıkla... Peki görevleri yapınca ne oluyor?
Zcherby dedi: İndirime gireceğini sanmıyorum. Operasyonu satın aldığınızda size bilet olarak geliyor envantere etkinleştirdiğinizde pass olarak görevler açılıyor. @MESs¹¹ @Kkamberr Genişletmek için tıkla... Peki görevleri yapınca ne oluyor?
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #20 @zaksima Marketten silah skini ajan ya da kasa şeklinde harcayabiliyorsunuz.