Burak Aksoy Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2015 #1 Counter strike global offensive (out of range hatası) bu hatayı alıyorum. Oyun orjinal degil nasıl yapacagım hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2015
Counter strike global offensive (out of range hatası) bu hatayı alıyorum. Oyun orjinal degil nasıl yapacagım hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
S swimmer_tr Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 355 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2015 #2 Oyun orjinal degilse burada yardim beklemeyin. Iyi aksamlar.
F Farkasz Kilopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #3 CS:GO orjinal almadıysan indirdiğin oyun çöptür.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 5 Aralık 2015 #4 Bu sorun genelde oyunun monitörün desteklemediği bir çözünürlükle başlamaya çalışmasıyla oluşur. Orijinal oyunda böyle bir sorun olmadığına göre... 12 TL: Steam'de Counter-Strike: Global Offensive için 50% İndirim
Bu sorun genelde oyunun monitörün desteklemediği bir çözünürlükle başlamaya çalışmasıyla oluşur. Orijinal oyunda böyle bir sorun olmadığına göre... 12 TL: Steam'de Counter-Strike: Global Offensive için 50% İndirim