Pizza Seven Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 601 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar takım seçiyorum ama başlayamıyorum takım listesinde yer alamıyorum. Ayrıca izleyici modu da değil bir noktadan izliyorsun sonra başka noktaya ışınlıyor.
Arkadaşlar takım seçiyorum ama başlayamıyorum takım listesinde yer alamıyorum. Ayrıca izleyici modu da değil bir noktadan izliyorsun sonra başka noktaya ışınlıyor.
The Awesimum Megapat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 239 Makaleler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2015 #2 Oyunun hangi moduna girdiniz? İzleyici olarak girmediğinize emin olun.
Pizza Seven Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 601 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2015 #3 İzleyici olarak değil. Ayrıca hem rekabetci hemde basit eğlence modlarında geçerli. Diğerlerini oynamıyorum zaten.
İzleyici olarak değil. Ayrıca hem rekabetci hemde basit eğlence modlarında geçerli. Diğerlerini oynamıyorum zaten.
The Awesimum Megapat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 239 Makaleler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #4 Steam'den dosya doğrulaması yapın ve aynı sorun devam ederse kaldırıp baştan yükleyin.
Pizza Seven Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 601 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #5 Baştqn yükledim aslında ama tarama yapayım. Not kendi evimde bağlanamıyorum. Diğer evlerde pek bir sıkıntı yaşamadım.
Baştqn yükledim aslında ama tarama yapayım. Not kendi evimde bağlanamıyorum. Diğer evlerde pek bir sıkıntı yaşamadım.
D DExT Kilopat Katılım 6 Kasım 2014 Mesajlar 129 23 Mayıs 2015 #6 Aynı sorun bendede oluyor. Maçtan çıkıp geri girince çözülüyor merak etmeyin rekabetçi modunda geri girmek için 3 dk niz var.
Aynı sorun bendede oluyor. Maçtan çıkıp geri girince çözülüyor merak etmeyin rekabetçi modunda geri girmek için 3 dk niz var.
Pizza Seven Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 601 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #7 Evet ama bazen düzeliyor bazen düzelmiyor işte .
D DExT Kilopat Katılım 6 Kasım 2014 Mesajlar 129 24 Mayıs 2015 #8 Pizza Seven dedi: Evet ama bazen düzeliyor bazen düzelmiyor işte . Genişletmek için tıkla... Neyseki çok büyük bir problem değil.
Pizza Seven dedi: Evet ama bazen düzeliyor bazen düzelmiyor işte . Genişletmek için tıkla... Neyseki çok büyük bir problem değil.
CatchFire Hectopat Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 724 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaçak Ekonomist 24 Mayıs 2015 #9 Bilen birisi söyleyebilir mi yeniyim ben rekabetçi moda nasıl girilir ?
Ferreci Hectopat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #10 CatchFire dedi: Bilen birisi söyleyebilir mi yeniyim ben rekabetçi moda nasıl girilir ? Genişletmek için tıkla... bilgisayar ile.
CatchFire dedi: Bilen birisi söyleyebilir mi yeniyim ben rekabetçi moda nasıl girilir ? Genişletmek için tıkla... bilgisayar ile.