Counter Strike için Bilgisayar Toplama

Onur Altınöz

Hectopat
Merhaba Değerli dostlarım, Recep Baltaş kardeşim cevap verirse çok sevinirim elbette,

Şuan elimde bir kasa var Özelliklerini sayıp istediklerimi söylücem ;

1. CPU : intel Pentium E6500
2. Mainboard : Foxconn | G41MXE-K
3. DDR3 1333 2 GB RAM
4. Ekran Kartı : Radeon HD4350
5. Güç Kaynağı 300 WATT

Şimdi Elimde 21.5 inc HDMI girişli 1920*1080 Full HD Monitor var.

isteğim şu ; CS 1.6 Oynamak ve internette çok takılan bi insan olduğum için geçiş hızları felan çok önemli takılmasını asla istemiyorum deliriyorum çünkü ve FuLL HD film izleyen biriyim monitörü yeni aldım zaten.

Mainboard Özellikleri : Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details

Ona göre sistem önerirseniz sevinirim, son olarak Thermaltake Oyuncu seti olduğunu belirtmek isterim.

Ram larak şunu düşündüm önerirmisiniz ;
G.Skill RipjawsX 8GB 2x4GB DDR3 1333Mhz Dual CL7 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 120089790

Counter Strike için sistem bileşenlerine bakmaya bile gerek yok en kötü sistem bile oynatır.

Sen yine de bütçeni şöyle güzel bir sistem toplayalım diğer oyunları da oynatsın.

300 - 400 Arası Bütçem var, Laptobum var i7, 4 GB RAM, Nvidia GT 550 M hani oynamak istediğimde oynuyorum bu kasayı sırf bu isteğim için topluyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ilk olarak o anakartın bir BIOS'unu güncellemen lazım. Yoksa o anakat 8 GB RAM ile boot etmez. Bir de 8 GB RAM'i 4 GB görme gibi bir ihtimal de var.

Şimdi bu sisteme bir de ekran kartı lazım. Güç kaynağını değiştirmeden alabileceğin ekran kartı HD 7750 olacaktır. Tavsiyem:

VATAN COMPUTER - MSI - HD7750 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

BIOS'u şuan güncelleyebilir miyim ? Şu an o kasadan yazıyorum size.

Sadece Counter-Strike içinse sadece kur ve oyna oyunu

Peki sadece 8 GB DDR3 1333 Mhz alsam, ve Ekran kartımı değiştirsem ne önerirsiniz ? Güç kaynağına uygun,

Bir de bios nasıl güncellenir ?

Dostum o konuda bir resim paylaştım Bakarsan, sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…