Counter-Strike için en ideal mouse pad nedir?

Ozan ÇAKMAK

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Wraith Litepad mouse pad kullanıyorum. Ufak kaldığını düşünüyorum masa için ve tam boy mouse Pad'e geçiş yapacağım. Tamamen CS2 için alıyorum. (CS2 FACEIT 1500ELO )

1-kensei haku mouse pad (Speed)
2- D-glow shıyue Control (Control)
Olarak geçen 2 model var kafamda. 800DPI 0.8 sens gibi düşük bir hassasiyet ile oynuyorum. Sizce Control mü Speed mouse pad mi almalıyım? Ve bu 3 model arasında tercih edilse hangisi daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şuanda Exveganin mouse padini kullaniyorum kalin ve büyük fareyi cok rahat hareket ettirebiliyosun tavsiye ederim .
(Sens 0.9 Dpi 1300 kullaniyorum)

Hocam bence kontrol çok daha konforlu ve güvenli oluyor. Speed yüzeylerde mouse skatezi ağırlığı vs bir çok etken aşırı etkilerken kontrol olanlarda biraz daha tolore edebiliyorsunuz. Alışma süresi de daha kolay oluyor. Longteng yüzeyler bence kontrol'ün bir tık hızlısı gibi diyebilirim ve çok rahat edeceğinizi düşünüyorum.

Teşekkürler . Öneri bi model var mı peki dostum ?

Ben iş için speed yüzeyli Glorious Elements ICE kullanıyorum. Ağır iş faremle çok iyi idare ediyor ama zemini kayıyor maalesef iyi tutunmuyor. Oyun esnasında sıkıntı.

Oyun için de şunu kullanıyorum:

Genel olarak yorumları çok iyi. Zemini de hoşuma gidiyor. Baskısı canlı ve zemini kolay kolay eskiyecek veya özelliğini yitirecek gibi değil. Dolgusu yeterince kalın ve bileğiniz üzerinde rahat ediyor. PFTE ve Cam skatezlerle arası iyi ama en güzeli bence DOT skatez.

Merhaba,

Eğer sadece FPS oyunları ya da hassaslık ön plandaysa (aim drift, headshot, tracking gibi) → Control daha güvenli bir tercih olur.

Speed’ı tam kullanabilmek için ya sensi biraz daha yüksek olmalı ya da mousepad 90x40 boyutlarında olmalı kesinlikle.

Ama sen hem hassas nişan almak istiyor hem büyük mouse hareketleri yapmak istiyorsan (özellikle düşük sens ile ekranın diğer ucuna nişan vs) Hybrid çok mantıklı bir seçenek olur.
90x40'da hybrid model neredeyse yok eğer hybrid model istiyorsan 50x50'de sana tavsiyem kampanyasıda varmış kesinlikle kensei katana serisi tercih edilmeli.

Öncelikle longtengten daha rezil bir pad hayatımda görmedim no name pas asla alma kensei gibi padler herhangi bir inceleme bulunmuyor haklarında. D-Glow gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…