Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Key için çok teşekkürler. Key isteyen arkadaşlar biraz sabırlı olsunlar, ben yaklaşık 1 saat sonra keyi aldım. Hem bu forumdan key alamama diye bir durum yoktur. En güvenilir forumlardan biri.

Ben de key alabilirmiyim acaba. Teşekkürler iyi forumlar iyi akşamlar

Key kaldıysa birde ben alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar arkadaşlar, yeni keyler yollandı, hala Counter Strike Online keylerimiz mevcuttur. İsteyen arkadaşlarımıza dağıtacağız. Counter Strike Online ve diğer oyunlardaki tecrübelerinizi bizimle forumda paylaşır, gezip ilginizi çeken konuları okursanız bu yeterli bir teşekkür olacaktır. İyi eğlenceler dilerim

Key için çok teşekkürler yalnız oyunun sitesine üye olamadım. Çok ilginçtir ki girdiğim hiç bir şifre uyuşmamakta bir türlü. Ne tür bir şifre girmemiz lazım acaba benim gibi kayıt olamayan varmı veya kayıt olan varsa nasıl bir şifre yazdı acaba

//Tamam hallettim cidden ilginç şifreleme sistemi ilki başarmışlar 1 saat uğraştım ya Tapamayanlar için söylüyorum sifrenin herhangi bir bölümüne diyelim örnek: (12345!) ünlen işaretini koysunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…