can 503 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2013 #1 Oyuna giriyorum, ilk kanalı seçiyorum, ikinci kanalı seçiyorum, modem resetliyor. Ya da tam odaya girerken modem resetliyor. Neden yapıyordur.
Oyuna giriyorum, ilk kanalı seçiyorum, ikinci kanalı seçiyorum, modem resetliyor. Ya da tam odaya girerken modem resetliyor. Neden yapıyordur.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Ağustos 2013 #2 Modemin marka ve modeli nedir? Ayrıca işletim sistemin ve anakartının tam modelini de belirt.
can 503 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2013 #3 Recep Baltaş dedi: Modemin marka ve modeli nedir? Ayrıca işletim sistemin ve anakartının tam modelini de belirt. Genişletmek için tıkla... Modemim airties rt-212, işletim sistemim windows 8 SL. Ankartımın modeli INVAILD.
Recep Baltaş dedi: Modemin marka ve modeli nedir? Ayrıca işletim sistemin ve anakartının tam modelini de belirt. Genişletmek için tıkla... Modemim airties rt-212, işletim sistemim windows 8 SL. Ankartımın modeli INVAILD.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Ağustos 2013 #4 Modemin Firmware sürümü nedir? Bir de Splitter'ı değiştirmeni tavsiye ederim. Sorun devam ederse TTNET'i ara ve hatının kaldırmadığını, hızını bir alt kademeye düşürmeleri gerektiğini belirt.
Modemin Firmware sürümü nedir? Bir de Splitter'ı değiştirmeni tavsiye ederim. Sorun devam ederse TTNET'i ara ve hatının kaldırmadığını, hızını bir alt kademeye düşürmeleri gerektiğini belirt.