Selam arkadaşlar. Yaşımız ilerlese de bir türlü vazgeçemediğim oyun olan Counter-Strike 1.6 oyunu hakkında ne yaparsam yapayım çözemediğim bir sorunu artık size danışmaya karar verdim. Geçen senelerde yaşamadığım bu sorunu artık yaşıyorum. Bilenler bilir fastcup ve prooyun serverlarında normalde 25-30'u geçmezdi pingim. Ama şu an 55-60'tan aşağı inmiyor. Ayrıca oyunyöneticisi serverlarında da aynı şekilde. Oyunu bırakmakta istemiyorum ama bu pingle de zor oynanıyor. Modeme mesafem 3 metre vs kablolu bağlanıyorum zaten. Tek kullanan da benim. İnternet hızımda da sorun yok 18-25 Mbit hızı alabiliyorum hız testlerinde. Sistemim de iyi olmasına rağmen bu ping sorununu neden aşamıyorum. Sağlayıcımla da görüşüyorum bağlantınızda bir problem görünmüyor vs diyor sürekli. Biri yardımcı olursa gerçekten çok memnun olurum. İyi sosyaller.
Cevap veren olmamış ama belki birilerine yardımcı olur. Ttnet ile defalarca görüştüm ping için destek açamıyoruz dediler. tam 1700 tl cayma bedeli çıkardılar. Sırf bunlardan kurtulmak için ödedim ve bugün millenicom'a geçtim. Sonuç ektedir. Gerçekten çok mutluyum. 50-60'tan düşmeyen pingim artık 30'u geçmiyor. Benim anlamadığım ttnet kendi altyapısı olan yerden nasıl millenicom' kadar hizmet veremiyor? ayrıca hızımda 15'i geçmiyordu 24ü görüyor şuan. ilk kez 1700 lira vererek mutlu oluyorum sanırım iyi sosyaller