LE1 Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #1 Oyunu ındırıp actıktan sonra siyah ekranda kalıyor, sol ustte beyaz çerçeve kalıyor ve ekran hiçbir turlu gelmıyor. Çözumlerine bakmama rağmen hiçbir turlu sonuç alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Oyunu ındırıp actıktan sonra siyah ekranda kalıyor, sol ustte beyaz çerçeve kalıyor ve ekran hiçbir turlu gelmıyor. Çözumlerine bakmama rağmen hiçbir turlu sonuç alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Çözüm Emperor4231 23 Aralık 2024 LE1 dedi: Steam Genişletmek için tıkla... Betalardan steam_legacy'yi seçip öyle dener misiniz oyun açılıyor mu diye? Açılmazsa başlatma komutlarına -gl yazıp dener misiniz?
LE1 dedi: Steam Genişletmek için tıkla... Betalardan steam_legacy'yi seçip öyle dener misiniz oyun açılıyor mu diye? Açılmazsa başlatma komutlarına -gl yazıp dener misiniz?
KS KS LE1 Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #21 Emperor4231 dedi: Discord'a giriş yapabiliyor musun? Eğer girebiliyorsan beni ekle yarın bana ekran aç öyle bakalım. Giremiyorsan TS3 üzerinden AnyDesk verebilirsin. Genişletmek için tıkla... girebiliyorum 5 den sonra anca pc ye gecebiliyorum ama işlerden dolayı Artı 0 Eksi
Emperor4231 dedi: Discord'a giriş yapabiliyor musun? Eğer girebiliyorsan beni ekle yarın bana ekran aç öyle bakalım. Giremiyorsan TS3 üzerinden AnyDesk verebilirsin. Genişletmek için tıkla... girebiliyorum 5 den sonra anca pc ye gecebiliyorum ama işlerden dolayı
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.744 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 23 Aralık 2024 #22 LE1 dedi: Girebiliyorum 5'ten sonra anca PC'ye gecebiliyorum ama işlerden dolayı Genişletmek için tıkla... Ekle Discord'dan beni ayarlayalım. Nick'im emperor4231 Artı 0 Eksi
LE1 dedi: Girebiliyorum 5'ten sonra anca PC'ye gecebiliyorum ama işlerden dolayı Genişletmek için tıkla... Ekle Discord'dan beni ayarlayalım. Nick'im emperor4231