futs Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 326 Çözümler 3 19 Mart 2023 #1 Oyunu Steam'den aldım yükledim ilk kez çalıştırdım başlangıçtaki görsel geliyor ardından siyah ekranda kalıyor ses falan gelmiyor. Ne yapmam lazım?
Oyunu Steam'den aldım yükledim ilk kez çalıştırdım başlangıçtaki görsel geliyor ardından siyah ekranda kalıyor ses falan gelmiyor. Ne yapmam lazım?
Çözüm C C Chitose 19 Mart 2023 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin.
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2023 #2 futs dedi: Oyunu Steam'den aldım yükledim ilk kez çalıştırdım başlangıçtaki görsel geliyor ardından siyah ekranda kalıyor ses falan gelmiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam sistem özellikleriniz ne? Artı 0 Eksi
futs dedi: Oyunu Steam'den aldım yükledim ilk kez çalıştırdım başlangıçtaki görsel geliyor ardından siyah ekranda kalıyor ses falan gelmiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam sistem özellikleriniz ne?
KS KS futs Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 326 Çözümler 3 19 Mart 2023 #3 Teknik Servis dedi: Hocam sistem özellikleriniz ne? Genişletmek için tıkla... 9400 GT ekran kartı i3 2120 işlemci. Sistem çöp maalesef o yüzden eski oyunlara bakayım dedim o da hata veriyor. Artı 0 Eksi
Teknik Servis dedi: Hocam sistem özellikleriniz ne? Genişletmek için tıkla... 9400 GT ekran kartı i3 2120 işlemci. Sistem çöp maalesef o yüzden eski oyunlara bakayım dedim o da hata veriyor.
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2023 #4 futs dedi: 9400 GT ekran kartı i3 2120 işlemci. Sistem çöp maalesef o yüzden eski oyunlara bakayım dedim o da hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistemle siyah ekranda kalması doğaldır... Artı 0 Eksi
futs dedi: 9400 GT ekran kartı i3 2120 işlemci. Sistem çöp maalesef o yüzden eski oyunlara bakayım dedim o da hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistemle siyah ekranda kalması doğaldır...
KS KS futs Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 326 Çözümler 3 19 Mart 2023 #5 Teknik Servis dedi: Hocam bu sistemle siyah ekranda kalması doğaldır... Genişletmek için tıkla... CS:GO'dan bahsetmiyorum bu arada CS 1.6'dan bahsediyorum. Önerilen gereksinimler benim sistemden çok daha kötü gözüküyor. Artı 0 Eksi
Teknik Servis dedi: Hocam bu sistemle siyah ekranda kalması doğaldır... Genişletmek için tıkla... CS:GO'dan bahsetmiyorum bu arada CS 1.6'dan bahsediyorum. Önerilen gereksinimler benim sistemden çok daha kötü gözüküyor.
OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.284 Makaleler 4 Çözümler 7 19 Mart 2023 #6 Bu sistemde CS 1.6'yı oynayabilirsiniz aslında. Oyunu yüklerken bir problem olmuş olabilir, oyunu silip tekrardan yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Bu sistemde CS 1.6'yı oynayabilirsiniz aslında. Oyunu yüklerken bir problem olmuş olabilir, oyunu silip tekrardan yüklemeyi deneyin.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 19 Mart 2023 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin.
S Starss3 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 64 11 Temmuz 2023 #8 Chitose dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, videodaki çözüm işe yaradı. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Chitose dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, videodaki çözüm işe yaradı.
KS KS futs Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 326 Çözümler 3 11 Temmuz 2023 #9 Starss3 dedi: Teşekkür ederim, videodaki çözüm işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam ben de video sayesinde çözmüştüm. Artı 0 Eksi
Starss3 dedi: Teşekkür ederim, videodaki çözüm işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam ben de video sayesinde çözmüştüm.