Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 22 Mart 2023 #41 İzledim, inceledim, sitesine de baktım. Açıkcası grafik ve arayüz dışında çokta önemli bir değişiklik yok gibi geldi, çıkınca göreceğiz :/
İzledim, inceledim, sitesine de baktım. Açıkcası grafik ve arayüz dışında çokta önemli bir değişiklik yok gibi geldi, çıkınca göreceğiz :/
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 22 Mart 2023 #42 CS:GO'ya güncelleme olarak gelecek değil mi? Yeni bir oyun değil.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #43 Herixa dedi: İzledim, inceledim, sitesine de baktım. Açıkcası grafik ve arayüz dışında çokta önemli bir değişiklik yok gibi geldi, çıkınca göreceğiz :/ Genişletmek için tıkla... Tick olayı var hocam. Sitesini daha dikkatli inceleyin
Herixa dedi: İzledim, inceledim, sitesine de baktım. Açıkcası grafik ve arayüz dışında çokta önemli bir değişiklik yok gibi geldi, çıkınca göreceğiz :/ Genişletmek için tıkla... Tick olayı var hocam. Sitesini daha dikkatli inceleyin
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 22 Mart 2023 #44 hellomister dedi: CS:GO'ya güncelleme olarak gelecek değil mi? Yeni bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Güncelleme olarak gelecek üstte bahsettim görselle açıkladılar.
hellomister dedi: CS:GO'ya güncelleme olarak gelecek değil mi? Yeni bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Güncelleme olarak gelecek üstte bahsettim görselle açıkladılar.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 22 Mart 2023 #45 hellomister dedi: CS:GO'ya güncelleme olarak gelecek değil mi? Yeni bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Evet. Counter-Strike: Global Offensive olan oyun ismi Counter-Strike 2 olarak değiştirilecek.
hellomister dedi: CS:GO'ya güncelleme olarak gelecek değil mi? Yeni bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Evet. Counter-Strike: Global Offensive olan oyun ismi Counter-Strike 2 olarak değiştirilecek.
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 22 Mart 2023 #46 Yavuz_Çetin dedi: Bana 1 Nisan şakası gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle ise vs kendi topuğuna sıkmış olur gibi geliyor. Ne gerek var bu kadar çok istenen bir şeyi şaka gibi göstermeye?
Yavuz_Çetin dedi: Bana 1 Nisan şakası gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle ise vs kendi topuğuna sıkmış olur gibi geliyor. Ne gerek var bu kadar çok istenen bir şeyi şaka gibi göstermeye?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 22 Mart 2023 #47 prex dedi: Tick olayı var hocam. Sitesini daha dikkatli inceleyin Genişletmek için tıkla... Zaten olması gereken bir şeydi. Onu dikkate alıp yazmamışım bile, umarım beklentimizi karşılar.
prex dedi: Tick olayı var hocam. Sitesini daha dikkatli inceleyin Genişletmek için tıkla... Zaten olması gereken bir şeydi. Onu dikkate alıp yazmamışım bile, umarım beklentimizi karşılar.
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 22 Mart 2023 #48 prex dedi: Tick olayı var hocam. Sitesini daha dikkatli inceleyin Genişletmek için tıkla... Evet bu tick daha iyi olacak.
prex dedi: Tick olayı var hocam. Sitesini daha dikkatli inceleyin Genişletmek için tıkla... Evet bu tick daha iyi olacak.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 22 Mart 2023 #49 Marmelatseven dedi: Hocam öyle ise vs kendi topuğuna sıkmış olur gibi geliyor. Ne gerek var bu kadar çok istenen bir şeyi şaka gibi göstermeye? Genişletmek için tıkla... İmkansız gibi bir şey.
Marmelatseven dedi: Hocam öyle ise vs kendi topuğuna sıkmış olur gibi geliyor. Ne gerek var bu kadar çok istenen bir şeyi şaka gibi göstermeye? Genişletmek için tıkla... İmkansız gibi bir şey.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #50 Marmelatseven dedi: Hocam öyle ise vs kendi topuğuna sıkmış olur gibi geliyor. Ne gerek var bu kadar çok istenen bir şeyi şaka gibi göstermeye? Genişletmek için tıkla... Videolar geldi oyunun zaten dostum. İzleyebilirsin
Marmelatseven dedi: Hocam öyle ise vs kendi topuğuna sıkmış olur gibi geliyor. Ne gerek var bu kadar çok istenen bir şeyi şaka gibi göstermeye? Genişletmek için tıkla... Videolar geldi oyunun zaten dostum. İzleyebilirsin