Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 5 Ocak 2015 #1 Counter Strike: Source (CS : S) bildiginiz Türk Serverleri varsa paylasirmisiniz... Alman , ve Rus serverlerinde oynamaktan gina geldi. Ben Turkclan'dan baska tanimiyorum orasida sürekli dolu oluyor.
Counter Strike: Source (CS : S) bildiginiz Türk Serverleri varsa paylasirmisiniz... Alman , ve Rus serverlerinde oynamaktan gina geldi. Ben Turkclan'dan baska tanimiyorum orasida sürekli dolu oluyor.
Yusuf_Price Decapat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #2 Secondless ases clan en iyi Türk serverları
Demirlicay124 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #3 Vortex var IP 185.29.121.101:27015 gayet iyi server.
ZiyaEnes Femtopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #4 Neşeli Enginar dedi: Counter Strike: Source (CS : S) bildiginiz Türk Serverleri varsa paylasirmisiniz... Alman , ve Rus serverlerinde oynamaktan gina geldi. Ben Turkclan'dan baska tanimiyorum orasida sürekli dolu oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir ara TurkishHome vardı ama kapandı sanırım artık güncel olarak bilindik VoRTeX var.
Neşeli Enginar dedi: Counter Strike: Source (CS : S) bildiginiz Türk Serverleri varsa paylasirmisiniz... Alman , ve Rus serverlerinde oynamaktan gina geldi. Ben Turkclan'dan baska tanimiyorum orasida sürekli dolu oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir ara TurkishHome vardı ama kapandı sanırım artık güncel olarak bilindik VoRTeX var.