F faws Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #1 Yabancı ülkede yaşayan bir arkadaşım bana Counter-Strike soruce hediye etti oyun kütüphaneme gelmedi ve envanterime şöyle bir şey geldi. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-07-24 200422.png 34 KB · Görüntüleme: 56
Yabancı ülkede yaşayan bir arkadaşım bana Counter-Strike soruce hediye etti oyun kütüphaneme gelmedi ve envanterime şöyle bir şey geldi.
Krosez Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #2 faws dedi: Yabancı ülkede yaşayan bir arkadaşım bana Counter-Strike soruce hediye etti oyun kütüphaneme gelmedi ve envanterime şöyle bir şey geldi. Genişletmek için tıkla... CSS'yi alınca herkese geliyor sana onu atmış 3 4 gün süresi vardı sanırım o süre içinde oynayabiliyorsun sonra gidiyor kütüphaneye ekle de oynarsın.
faws dedi: Yabancı ülkede yaşayan bir arkadaşım bana Counter-Strike soruce hediye etti oyun kütüphaneme gelmedi ve envanterime şöyle bir şey geldi. Genişletmek için tıkla... CSS'yi alınca herkese geliyor sana onu atmış 3 4 gün süresi vardı sanırım o süre içinde oynayabiliyorsun sonra gidiyor kütüphaneye ekle de oynarsın.