Counter-Strike Source'a Rekabetçi modu getirilebilir mi?

Daha fazla  
Abiler ben Counter-Strike Source'un harcandığını düşünüyorum. Grafikleri o kadar iyi olmasa da mekanikleri çok hoşuma gidiyordu ve bizim ülkenin bilgisayar durumları ortada. CS:GO'dan çok çok daha az sistem gerektiriyor, daha akıcı ortam havası CS 1.6 gibi eskiye yakın. Bu oyunu Türk server sahipleri kendilerine göre modluyor. Bu oyun CS:GO'nun rank sistemi getirilebilse bu server sahipleri tarafından, bir havuz oluşturulabilir mi rekabetçi adı altında? Sonuçta CS GO'da Source 1 motorunu kullanıyor. Aklıma takılmıştı merakımı gidereyim dedim. Mümkünse server sahipleri ile iletişime geçmeye çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abiler ben Counter-Strike Source'un harcandığını düşünüyorum. Grafikleri o kadar iyi olmasa da mekanikleri çok hoşuma gidiyordu ve bizim ülkenin bilgisayar durumları ortada. CS:GO'dan çok çok daha az sistem gerektiriyor, daha akıcı ortam havası CS 1.6 gibi eskiye yakın. Bu oyunu Türk server sahipleri kendilerine göre modluyor. Bu oyun CS:GO'nun rank sistemi getirilebilse bu server sahipleri tarafından, bir havuz oluşturulabilir mi rekabetçi adı altında? Sonuçta CS GO'da Source 1 motorunu kullanıyor. Aklıma takılmıştı merakımı gidereyim dedim. Mümkünse server sahipleri ile iletişime geçmeye çalışacağım.

Aslına bakılırsa CS:GO'nun çok fazla sistem istediğini söyleyemeyiz. Türkiye bilgisayar kullanıcılarının büyük çoğunluğunun kaldırabileceği bir oyun. Bunun yanısıra artık CS:GO kült bir yapıda. Ne yapımcılar ne de mod yapanların böyle bir şey ile uğraşacaklarını sanmam. Sonuçta herkesın CS:GO deyince oturan bir yapısı ve düzeni var. Ayrıca Source sürümünün çoğu kullanıcı tarafından bilinmediğini düşünüyorum. Ne oyuna kitle çekilebilir ne de oyun ile uğraşılır. Sonuç olarak ne oyunlar ne modlar gelip geçer. Ama insanların her zaman akıllarında bir CS:GO ya da CS 1.6 kalır.

CS:Source Valve'in en büyük hayal kırıklıklarından birisi oldu. CS:GO ise aslında "Hadi yeni bir oyun yapalım" diye ortaya çıkmadı. Valve CS:Source Remastered çıkaracakken oluşan projeyi ve mekanikleri çok beğenip daha da geliştirilmesini istedi ve CS:GO ortaya çıktı. Bir daha geriye dönüş gibi bir şey olması mümkün değil.

Hocam ne diyorsunuz ya :D, Valve kendi yüz karası olarak görüyor o oyunu, oyuna kaç yıldır düzgün güncelleme gelmiyor, varsa da hep ölüm maçı ile zombi serverleri var, ama en sevdiğim Counter-Strike oyunudur CS:S'dir çünkü CS:GO gibi saçma saçma güncellemeler ile istifini bozdu, ve çokta iyi bir sistem istemiyor.

Aslında güzel oyun ama kıymeti bilinmedi. O zamanın koşullarına göre grafikleri iyi idi. Şu an Türk sunucularının sayısı az ama yeni açılan da var aralarında.

CS:Source Valve'in en büyük hayal kırıklıklarından birisi oldu. CS:GO ise aslında "Hadi yeni bir oyun yapalım" diye ortaya çıkmadı. Valve CS:Source Remastered çıkaracakken oluşan projeyi ve mekanikleri çok beğenip daha da geliştirilmesini istedi ve CS:GO ortaya çıktı. Bir daha geriye dönüş gibi bir şey olması mümkün değil.
Remastered değil konsola çıkarmak isterken daha iyi bir oyun çıkarmışlar.

Hayır, remastered değil. Yeni 7.nesil konsollara CS oyunu yaparken full fat title olarak çıkardılar.

CS:S'da rekabetçi modu yok, belki topluluk sunucuları modlar ile yapmışlardır, bilemem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı