etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 18 Kasım 2020 #21 246941 dedi: Discord sunucusu açıp orada Minecraft veya CS1.6 sunucusu açabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sunucu benim işim değil ama Hamachi ayarını yapabilirim.
246941 dedi: Discord sunucusu açıp orada Minecraft veya CS1.6 sunucusu açabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sunucu benim işim değil ama Hamachi ayarını yapabilirim.
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 18 Kasım 2020 #22 etol4040 dedi: Sunucu benim işim değil ama Hamachi ayarını yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Hamachi ayarı senindir Minecraft açmaya karar verdim.
etol4040 dedi: Sunucu benim işim değil ama Hamachi ayarını yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Hamachi ayarı senindir Minecraft açmaya karar verdim.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 18 Kasım 2020 #23 Muhabbet Kuşu dedi: Hamachi ayarı senindir. Minecraft açmaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Ben hamachisiz açacağım. Herkese açık olmasını istemiyorum ama katılmak isteyenler Discord sunucusuna gelsin. Discord - Group Chat That’s All Fun & Games Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out. discord.gg Şu an 4 kişi oynuyoruz. Hepinizi bekliyoruz sunucumuzda MC sunucusunun linki var. Son düzenleme: 18 Kasım 2020
Muhabbet Kuşu dedi: Hamachi ayarı senindir. Minecraft açmaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Ben hamachisiz açacağım. Herkese açık olmasını istemiyorum ama katılmak isteyenler Discord sunucusuna gelsin. Discord - Group Chat That’s All Fun & Games Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out. discord.gg Şu an 4 kişi oynuyoruz. Hepinizi bekliyoruz sunucumuzda MC sunucusunun linki var.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 18 Kasım 2020 #24 Minecraft'ı olan Discord sunucusuna gelsin.