B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 671 Çözümler 3 3 Ağustos 2025 #1 Çok yüksek ayarlarda 2K'da bu FPS normal mi?
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.326 Çözümler 53 3 Ağustos 2025 #2 bigcherry dedi: Çok yüksek ayarlarda 2K'da bu FPS normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal sayılır tam verimli çalışmıyor zaten oyun. Ekran Hz değerini karşılıyor ve drop girmiyorsa yeterli.
bigcherry dedi: Çok yüksek ayarlarda 2K'da bu FPS normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal sayılır tam verimli çalışmıyor zaten oyun. Ekran Hz değerini karşılıyor ve drop girmiyorsa yeterli.
Soovny Boom Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 434 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2025 #3 Normal hocam zaten çok mantıklı FPS'ler veren bir oyun değil yüksek grafiklerde 2K da bu FPS gayet iyi.
Normal hocam zaten çok mantıklı FPS'ler veren bir oyun değil yüksek grafiklerde 2K da bu FPS gayet iyi.
B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 671 Çözümler 3 3 Ağustos 2025 #4 Burak Karabal dedi: Normal sayılır tam verimli çalışmıyor zaten oyun. Ekran Hz değerini karşılıyor ve drop girmiyorsa yeterli. Genişletmek için tıkla... Ekran 240 Hz orta ayarlara aldım 250'lere çıktı FPS drop yok.
Burak Karabal dedi: Normal sayılır tam verimli çalışmıyor zaten oyun. Ekran Hz değerini karşılıyor ve drop girmiyorsa yeterli. Genişletmek için tıkla... Ekran 240 Hz orta ayarlara aldım 250'lere çıktı FPS drop yok.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.326 Çözümler 53 3 Ağustos 2025 #5 bigcherry dedi: Ekran 240 Hz orta ayarlara aldım 250'lere çıktı FPS düşmesi yok. Genişletmek için tıkla... İyi bence hocam.
bigcherry dedi: Ekran 240 Hz orta ayarlara aldım 250'lere çıktı FPS düşmesi yok. Genişletmek için tıkla... İyi bence hocam.