A aNtq Centipat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #11 550519 dedi: Ne demek istedin? Anlayamadım. @aNtq Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim oyunla hiç bir alakası olamayacak olan bir oyun ismi yazmışsın, espri yaptığını düşündüğümden ona uygun cevap verdim. AidenPearce dedi: Bir aralar HAWKEN vardı ama o 3. şahıs bakış açısına sahip değildi. Genişletmek için tıkla... Yok, karakter görüşü farklı. O da güzel oyunmuş ama, şimdi baktım da.
550519 dedi: Ne demek istedin? Anlayamadım. @aNtq Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim oyunla hiç bir alakası olamayacak olan bir oyun ismi yazmışsın, espri yaptığını düşündüğümden ona uygun cevap verdim. AidenPearce dedi: Bir aralar HAWKEN vardı ama o 3. şahıs bakış açısına sahip değildi. Genişletmek için tıkla... Yok, karakter görüşü farklı. O da güzel oyunmuş ama, şimdi baktım da.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.637 Çözümler 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 4 Temmuz 2022 #12 Platform belli değil soruda: Robotech: Invasion? Metal Wolf Chaos?
A aNtq Centipat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #13 Mert Can Urcan dedi: Platform belli değil soruda: Robotech: Invasion? Metal Wolf Chaos? Genişletmek için tıkla... İkisi de değil ne yazık ki. Platform PC. Oyun çok eski bu arada, 2004-2005 civarlarından. Oyunu buldum, WAR WORLD Tactical Combat Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler Videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. Tavsiye ederim, çok güzel bir oyun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 16 Ekim 2022
Mert Can Urcan dedi: Platform belli değil soruda: Robotech: Invasion? Metal Wolf Chaos? Genişletmek için tıkla... İkisi de değil ne yazık ki. Platform PC. Oyun çok eski bu arada, 2004-2005 civarlarından. Oyunu buldum, WAR WORLD Tactical Combat Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler Videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. Tavsiye ederim, çok güzel bir oyun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et