Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 6 Haziran 2017 #1 İmza bölümündeki metin (seçim yapılsa dahi) asla Courier New olarak gözükmüyor. Hakkında adlı bölümde sorun yok. Seçtiğiniz her font gözüküyor. Ama imza bölümü metni hangi fontu seçerseniz seçin Times New Roman olarak gözüküyor. Hem yorumlarda hem de profil panosunda. Bu çok sinir bozucu bir olay. Bir de imza bölümü metni hangi boyutu seçerseniz bir fazlası olarak gözüküyor. 4 ise 5. 5 ise 6. Ben asla profil ekranında Hakkında ve İmza bölümü metinlerini aynı boyutta yapamadım. Düzeltilmesi mümkün mü? Courier New'i seviyorum. @Mikail Fidan
İmza bölümündeki metin (seçim yapılsa dahi) asla Courier New olarak gözükmüyor. Hakkında adlı bölümde sorun yok. Seçtiğiniz her font gözüküyor. Ama imza bölümü metni hangi fontu seçerseniz seçin Times New Roman olarak gözüküyor. Hem yorumlarda hem de profil panosunda. Bu çok sinir bozucu bir olay. Bir de imza bölümü metni hangi boyutu seçerseniz bir fazlası olarak gözüküyor. 4 ise 5. 5 ise 6. Ben asla profil ekranında Hakkında ve İmza bölümü metinlerini aynı boyutta yapamadım. Düzeltilmesi mümkün mü? Courier New'i seviyorum. @Mikail Fidan
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Haziran 2017 #2 İmza bölümünde fazla özelleştirmeye izin veremiyoruz zira görüntü kirliğine yol açıyor. Bu nedenle bazı özellikleri kapattık. Buna yazı tipleri de dahil olabilir, detaylı bakacağız. Teşekkürler.
İmza bölümünde fazla özelleştirmeye izin veremiyoruz zira görüntü kirliğine yol açıyor. Bu nedenle bazı özellikleri kapattık. Buna yazı tipleri de dahil olabilir, detaylı bakacağız. Teşekkürler.