Efe KIPKINER
Hectopat
Seçkin alma, benim hesabım 9 yıldır seçkin her oyunda hile geliyor. Boşuna para verirsin. Her gün önce şu mapte 1000 bot vur, ardından 2 saat dm oyna. Aimin bu şekilde gelişir, oyuna ne kadar zaman harcarsan o kadar iyi olursun.Arkadaşlar, seçkin'i hafta sonu alacağım, bu yüzden hafta sonuna kadar bir el ısındırayım dedim. İlk girdiğimde dedim ki; Silver 1'in bile altında başlarım falan dedim yani o kadar kötüydüm şimdi biraz toparladım. 2 gündür yaklaşık 2 saat oynuyorum, yarım saati falan aim antrenmanı. Daha fazla yapacağım gittikçe ve etkiler çok bariz gözüküyor, en azından Spray'de öyle. Girdiğim 3 elden 2'sinde hile var aşırı sıkıntı. CS'nin hile koruma sistemi valonunkiyle kapışamaz bile doğruya doğru, gerçi seçkin alınca işler değişecek. Bana gelirsek; henüz daha yolun başındayım fakat: Mirage'de DM'lerde banko ilk 3deyim ama Dust 2'de Max ilk 5 oluyor ve DM'de 1 elde CS2 fragmovie çıkaracak vuruşlar yapsam bile rekabetçide taş çatlasın 10 kill alıyorum bu gidişle yüzde yüz Silver 1'im acil taktik. Oynaya oynaya alışalacağını ve işin büyük kısmı yetenek yani doğuştan olacağını biliyorum ancak trick lazım...
Steam Workshop::Aim Botz - Aim Training (CS2)
CS2 DM Servers – CYBERSHOKE
Play on Counter-Strike 2 DM servers. Over 150 DM servers. Low ping. Always a free slot for you! | cybershoke