Coverzone oyun kolu iş görür mü?

Nays'la 410 TL'ye geliyor da 1 tane kalmış almaya değer mi memnun musun?

Çok kullanmadım. 15-20 saat geçirmişimdir. Gayet memnunum. Gecikme yok denecek kadar az. Tuşlar düzgün. Malzeme hissiyatı orta. 2.3GHz sanırım kablosuz USB'si ve masanın altından falan çalışıyor. Pilli. 2 kalem pil ile 20 saat kullandım ve henüz bitmedi. USB takabildiğin her cihazda kullanabiliyorsun. Ortadaki ev tuşuna bastığında Steam açıksa Steam açılıyor. Ele de iyi oturuyor.
WhatsApp Image 2024-11-30 at 00.08.58 (2).jpeg WhatsApp Image 2024-11-30 at 00.08.58 (1).jpeg WhatsApp Image 2024-11-30 at 00.08.58.jpeg WhatsApp Image 2024-11-30 at 00.08.57.jpeg

Çok güzel bir kol bu bütçede alınabilecek en iyisi diyebilirim eğer titreşim ve trigger gibi yeni nesil özellikler bekliyorsanız tabii ki 2000'in üstüne çıkmanız lazım. Ben zaten bu kolu konsol alana kadar idare etsin diye aldım çok iyi kol aralıksız 4-5 saatlik kullanımda kolum veya elim ağrımadı. Gecikme yok. İnternette değerlendirmeler az diye insan bir tereddütle alıyor ama aldığıma pişman değilim.

Çok güzel bir kol bu bütçede alınabilecek en iyisi diyebilirim eğer titreşim ve trigger gibi yeni nesil özellikler bekliyorsanız tabii ki 2000'in üstüne çıkmanız lazım. Ben zaten bu kolu konsol alana kadar idare etsin diye aldım çok iyi kol aralıksız 4-5 saatlik kullanımda kolum veya elim ağrımadı. Gecikme yok. İnternette değerlendirmeler az diye insan bir tereddütle alıyor ama aldığıma pişman değilim.

+1 hocam. Kesinlikle bu fiyata alınacak en iyi kol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı