Yeni mutasyon adlı DLC ile sanki beta eğilmiş tam sürümmüş gibi oluyor.
(Mizah amaçlıdır)

Bu şeyin bedava olmasıda bir ayrıcalık.
(Mizah amaçlıdır)

Hocam olay fortnite gibi oldu sürekli güncelleme geliyor sürekli değişiyor ayak uyduramıyorum.

Herkesin fikri kendine ancak basit olduğuna siz karar veremezsiniz. Bu virüsten bir yakınınızı kaybedince de konu açarsınız, inceleme de yaparsınız, değil mi? Basit bir mizah size göre çünkü bir şey kaybetmediniz, o hissi yaşamadınız. Nefes alamaz hâlde olsanız da açar mıydınız konu? Bu tür bir konu açınca etiketlersiniz beni. Mizah konusu olduğu için daha fazla cevap yazmayacağım. Başka fikirleriniz için uygun konu açıp etiketleyebilirsiniz. İyi eğlenceler.(!)

Humor yang cukup.

Endonezce Türkçe çevirden çevirin.

Bu arada arkadaşlar benim Steam profilimde, Covid-19 oyununda geçen 47 saatim sonucu oyunu başarıyla bitirdim. Sarıyor, tavsiye ederim
(Mizah amaçlıdır.)

Bu arada arkadaşlar benim Steam profilimde, COVID-19 oyununda geçen 47 saatim sonucu oyunu başarıyla bitirdim. Sarıyor, tavsiye ederim
(Mizah amaçlıdır.)
Ege depreminden 3 ay sonra ortaya çıkan bu oyun beni de çok eğlendirdi. Hatta ilk kapıldığımda "Ay!" diye bağırdığımı hatırlıyorum. Hem benim 350 saatim var. Sarıyor, çok tavsiye ederim.
(Mizah amaçlıdır.)

Komik değil bence. Mizah ve Eğlence olduğunu görmemişim kategorinin, ciddi bir konu sanıp girmiştim. Hastalığı geçiren birisinin yaşadığı zorlukları vs. anlattığını düşünerek girmiştim konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…