COVID-19 kalıcı hasar

Yer
Pendik, İstanbul
Korona bulaştığında vücudumuza, organlarımıza zarar veriyormuş. Korona hastalığının verdiği hasarlar kalıcı hasarlar mı? Koronaya yakalanıp kalp hasarı alanlar gördüm. Nabız sorunları ve daha büyük sorun yaşıyorlar. Koronaya yakalanıp atlattıktan sonra böbrek yetmezliğinden ölen bir kişide gördüm. Bu kalıcı hasarlar tedavi edilebilir birşey mi? İleride sağlık problemleri çeker miyiz? Yakalanan herkese geçmiş olsun. Umarım iyileşirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korona bulaştığında vücudumuza, organlarımıza zarar veriyormuş. Korona hastalığının verdiği hasarlar kalıcı hasarlar mı? Koronaya yakalanıp kalp hasarı alanlar gördüm. Nabız sorunları ve daha büyük sorun yaşıyorlar. Koronaya yakalanıp atlattıktan sonra böbrek yetmezliğinden ölen bir kişide gördüm. Bu kalıcı hasarlar tedavi edilebilir birşey mi? İleride sağlık problemleri çeker miyiz? Yakalanan herkese geçmiş olsun. Umarım iyileşirsiniz.
Oksijen yetersizliği beyinde kalıcı hasara yol açabilir.

Hastalık çok yeni olduğu için sürekli yeni haberler geliyor. Hatta bazı haberlere göre hastalığı hiçbir belirti göstermediği halde geçiren kişilerin akciğerlerinde de kalıcı hasar meydana geliyormuş. Ben bunlara şimdilik inanmıyorum. Gelecekte daha geniş çaplı araştırmalar yapılırsa inanabilirim. Daha çok erken bence.

Bazı kişilerde belirtiler oluşmuyor bu insanların bağışıklığı var diyebilir miyiz? Sizin sorunuza gelirsek evet veriyor.

İstanbul'da yasiyorum 1 ay once corona virus testim pozitif cikti eve yolladilar evde karantina ol dediler ailenle ayni odaya vs girme disari cikmiyordum telefonla istediklerimi belirtiyordum boyle 1 hafta gecti sonra tekrar 2.teste girdim negatif cikti yani atlattim hiçbir belirtim yoktu sadece. Nefes darligi cekiyordum bir de kuru oksuruk simdi ikisi de yok arada bir nefes darligi oluyor oda her insan da oldugu gibi.

İstanbul'da yasiyorum 1 ay once corona virus testim pozitif cikti eve yolladilar evde karantina ol dediler ailenle ayni odaya vs girme disari cikmiyordum telefonla istediklerimi belirtiyordum boyle 1 hafta gecti sonra tekrar 2.teste girdim negatif cikti yani atlattim hiçbir belirtim yoktu sadece. Nefes darligi cekiyordum bir de kuru oksuruk simdi ikisi de yok arada bir nefes darligi oluyor oda her insan da oldugu gibi.
Anladım teşekkürler. Size de geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı