Covid-19 sebebiyle hastane randevum iptal edildi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar dün bir SMS geldi. İptal edildiğine dair gerekçesiyle beraber. Ancak E-Nabız mobil uygulama üzerinden incelediğimde randevumun hala olduğu görülüyor. Bu durumda ne yapmam gerekir?

O halde birkaç gün beklemekte yarar var. Oysaki aylardır kontrol için randevu almaya çalışıyordum, bunu bile zor almıştım.

Maalesef covid19 sağlık sistemini bir süre tıkayacak gibi görünüyor.

Yok, 20'lik kontrolü için 6 ay sonra gel demişti doktor. 8 Ay oldu inanmayacaksınız ama gerçekten çok zor aldım bu randevuyu. Şükür namazı kılacaktım resmen.
Özel diş hastaneleri bu kontrolleri 50-100tl arası bir fiyatla yapıyor, size bütün bilgileri veriyor. Hiç bir şey sağlığınızdan daha önemli değil. Zaten bu diş tedavisi konusunda işinizi devlette halletmek çok zor.

Evet, hiç bir şey sağlığın yerini tutmaz. Ama ben bunca vergiyi boşuna mı ödüyorum? Devletin diş hastanesinde randevu arıyorum, Ağız diş ve çene cerrahisi polikinliğine 1 tane bile randevu alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…