COVID Aşısı oldunuz mu?

COVID aşısı oldunuz mu?

• Oy verenlerin toplamı
    76
Izmir'de cesmeden raki akiyor ama oyle demeyin. Ha bu arada magarada yasiyorum ben de vurunmadım aşı. (!)

Zorla mı oldurdular vs anlamında. Yani ben olmadım olmam da. Zamanında çok fazla Resident Evil izleyip/oynadığım için böyle aşıdır maşıdır virüstür falan çok dikkat ediyorum

Olmasa işini kaybedecek bir kesim vardı aslında tam hatırlamıyorum yanlış bilgi olmasın ama vardı bir kısıtlamalar.

2 Kere geçirdim virüsü. Birincisinde karantinada kalmıştım 1 hafta, 2. sinde fark edilmedi bile. Burnum akmaya başlayınca test yaptırdık sonucu pozitif çıkmıştı. Zaten 2 kere geçirdim ve herhangi ağır bir süreç yaşamadığımdan artık gerek yoktur diye düşündüm. Seni bulmuşken ameliyatını geçirdin mi?

1 ve 2. doz aşımı isteğimle Sinovac oldum. Diğer 2 ve 3. aşımı üniversite eğitimimden dolayı BioNTech yaptırdım. Şu ana kadar ailemde ters bir etkisi olmadı.

Aşıyı yaptırmadan önce Covid geçirdim. İlk 2 aşı sonrasında dershaneye gittiğim için sokağa çıkma yasağım yoktu ve sınıfta Covid hastası bir çok kişiyle temasta bulundum, zorunlu olarak test istediklerinde aşısı olan kişiler negatif çıktı...

Olmadım olmayı da düşünmüyorum halen.

Gencim herhangi bir hastalığım yok risk grubunda yer almadığım için gerek duymadım ve şüphe duydum her duruma karşı.

Ne ameliyatı acaba?

Ben de 2 kez oldum. Aşı karşıtlarıyla dalga geçmeyin derim. Eğer aşıyı vurulup yan etkisiyle karşılaşmadıysanız yatıp, kalkıp şükredin. Fazla açmak istemiyorum. Biontech'in...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…