Covid oldum ve çok ağrım var

Makaleler
2
Daha fazla  
Selam, az önce covid testi yaptım pozitif çıkacak biliyorum %100 baş ağrım ve üşümem çok neler yapmalıyım? Baş ağrısı geçirmek için 15 yaşında olduğum için ilaç vermediler. Önerilerinizi bekliyorum sağlıkla kalın iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostum öncelikle geçmiş olsun. 1 ay önce ben geçirdim 16 yaşındaydım. Benim de ağrılarım vardı. İlac vermedikleri için parol içiyordum genellikle. Baş ağrın var diye pozitif çıkacağı yok. Benim ailemde de belirti vardı negatif çıktı.

Ben de sizle aynı yaştayım ve hastalığı atlattım şükür, bol bol su için kendinize özel bir sürahiniz olun daha kolay atlatırsınız hastalığı. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun kardeşim. İnşallah covid değilsindir. Olduysan bile sağlığına bir an önce kavuşman dileğiyle.

Çok geçmiş olsun kardeşim. İnşallah covid değilsindir. Olduysan bile sağlığına bir an önce kavuşman dileğiyle.

Ben de sizle aynı yaştayım ve hastalığı atlattım şükür, bol bol su için kendinize özel bir sürahiniz olun daha kolay atlatırsınız hastalığı. Çok geçmiş olsun.
12 satte 2.3lt su içtim ve boğazım inanılmaz rahatlıyor
babamdan geldi sanırım annem abim negatif biz pozitifiz yatak döşek yatıyoruz
saol dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…