tahademir Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 604 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #1 Bas agrisi, gogus agrisi, bogaz agrisi, yorgunluk, oksuruk ve hapşırık var. Olmus olabilir miyim? Olursam karantina kac gun acaba? Asisizim.
Bas agrisi, gogus agrisi, bogaz agrisi, yorgunluk, oksuruk ve hapşırık var. Olmus olabilir miyim? Olursam karantina kac gun acaba? Asisizim.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 30 Temmuz 2022 #2 Hocam bilemeyiz gidin test yaptırın.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 30 Temmuz 2022 #3 Yüksek ihtimal olmuşsunuz. Genel olarak bulaşma süresi 6-7 gün şeklinde belirtiliyor sonrası kişiye kalıyor. En kötü 7 gün evde kalınması gerek.
Yüksek ihtimal olmuşsunuz. Genel olarak bulaşma süresi 6-7 gün şeklinde belirtiliyor sonrası kişiye kalıyor. En kötü 7 gün evde kalınması gerek.
valeriamigo Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #4 Eğer hastanede test yaptırma imkanın varsa hemen şuan git derim fakat covid'de ateş belirtisi de var diye biliyorum.
Eğer hastanede test yaptırma imkanın varsa hemen şuan git derim fakat covid'de ateş belirtisi de var diye biliyorum.
466728 Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 981 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #5 valeriamigo dedi: Eğer hastanede test yaptırma imkanın varsa hemen şuan git derim fakat covid'de ateş belirtisi de var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Belirtiler kişiye ve varyanta göre değişir. Test yapmak en yararlısı, yoksa bilmem ne virüsüne de yakalanmış olabilir.
valeriamigo dedi: Eğer hastanede test yaptırma imkanın varsa hemen şuan git derim fakat covid'de ateş belirtisi de var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Belirtiler kişiye ve varyanta göre değişir. Test yapmak en yararlısı, yoksa bilmem ne virüsüne de yakalanmış olabilir.
Pickaroon Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 827 Çözümler 4 30 Temmuz 2022 #6 Gazi tıp 4. Sınıf öğrencisiyim. Mikrobik bir durumda olabilir lakin belirtiler cvd gösteriyor geçmiş olsun. En kısa sürede test yaptır evde ailenle yaşıyorsan hemen odana geç kapıyı kapat ve maske tak onlara bulaştırmak istemezsin.
Gazi tıp 4. Sınıf öğrencisiyim. Mikrobik bir durumda olabilir lakin belirtiler cvd gösteriyor geçmiş olsun. En kısa sürede test yaptır evde ailenle yaşıyorsan hemen odana geç kapıyı kapat ve maske tak onlara bulaştırmak istemezsin.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.342 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 30 Temmuz 2022 #7 Buraya bunu soracağınıza çoktan test yaptırmıştınız bile
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 30 Temmuz 2022 #8 tahademir dedi: Bas agrisi, gogus agrisi, bogaz agrisi, yorgunluk, oksuruk ve hapşırık var. Olmus olabilir miyim? Olursam karantina kac gun acaba? Asisizim. Genişletmek için tıkla... Hemen vahiy iniyor hop yakaladım vahiyi hocam test yapmadan biz nasıl bilelim test yapın.
tahademir dedi: Bas agrisi, gogus agrisi, bogaz agrisi, yorgunluk, oksuruk ve hapşırık var. Olmus olabilir miyim? Olursam karantina kac gun acaba? Asisizim. Genişletmek için tıkla... Hemen vahiy iniyor hop yakaladım vahiyi hocam test yapmadan biz nasıl bilelim test yapın.
tahademir Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 604 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #9 SouSage dedi: Hemen vahiy iniyor hop yakaladım vahiyi hocam test yapmadan biz nasıl bilelim test yapın. Genişletmek için tıkla... Kanka belirtiler ona cikiyor daha bilgili biri daha varsa akil versin diye şu an hastaneye gidemem sabah gideceğim artik.
SouSage dedi: Hemen vahiy iniyor hop yakaladım vahiyi hocam test yapmadan biz nasıl bilelim test yapın. Genişletmek için tıkla... Kanka belirtiler ona cikiyor daha bilgili biri daha varsa akil versin diye şu an hastaneye gidemem sabah gideceğim artik.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 30 Temmuz 2022 #10 tahademir dedi: Kanka belirtiler ona cikiyor daha bilgili biri daha varsa akil versin diye şu an hastaneye gidemem sabah gideceğim artik. Genişletmek için tıkla... 1. Olarak bir cok hastalık olabilir milyarlarca hastalık var. 2. Yarın gidin test yapın maskeyi ihmal etmeyin teması azalttın.
tahademir dedi: Kanka belirtiler ona cikiyor daha bilgili biri daha varsa akil versin diye şu an hastaneye gidemem sabah gideceğim artik. Genişletmek için tıkla... 1. Olarak bir cok hastalık olabilir milyarlarca hastalık var. 2. Yarın gidin test yapın maskeyi ihmal etmeyin teması azalttın.