CP 2077 vs. Sekiro

dksişm

Centipat
Arkadaşlar, Steam hesabımda 300 TL var, sizce Sekiro'mu CP2077 mi almam daha mantıklı olur? From software oyunlarına hastayım fakat aynı şekilde CD PROJEKT RED'in oyunlarınıda severek bitirdim. Sekiro'nun zorluğunu göz önünde bulundurmayarak tercih sunarsanız sevinirim çünkü zorluğuna alışkınım. Ve şu anlık az farkla da olsa Sekiro alma tarafındayım.

Cyberpunkı da çok başarılı buluyorum ama kesinlikle Sekiro. Bayılıyorum o oyuna. 8 kere bitirdim. Şuan 9. oynayışım. Ve hala daha baymadım. Her seferinde o keskinlik hissini dibine kadar hissettiriyor. Dünyası zaten mükemmel. Karakterler çok iyi kurgulanmış. Bir de eşsiz bosslar eklenince tadından yenmiyor. Bilmiyorum belki de ben iflah olmaz bir souls serisi fanı olduğumda bana daha mükemmel geliyor. Son karar sizin.

İki oyunda favori oyunlarımdan. İkisi de çok iyi oyunlar. Ama daha uzun soluklu olduğunu ve ileride Online modu gelebileceğini düşünürsek Cyberpunk almak daha iyi olabilir.

Cyberpunk fiyaskodur. Verilen parayı pek hak ettiği söylenemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…