3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 30 Kasım 2020 #1 Game Pass aralık oyunları açıklandı mı diye bakacakken böyle bir şey gördüm. Gelecek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2020
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #2 Senelerdir beklenen böyle büyük bir oyun çıkar çıkmaz Game Pass'e gelmez.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 30 Kasım 2020 #3 Çıktığı gibi gelme ihtimali yok. Mantıklı da değil zaten. Fakat sonrasında gelebilir elbette. Ne zaman gelir artık bilemiyorum.
Çıktığı gibi gelme ihtimali yok. Mantıklı da değil zaten. Fakat sonrasında gelebilir elbette. Ne zaman gelir artık bilemiyorum.
3 345291 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.300 Çözümler 2 30 Kasım 2020 #4 Aralık ayında geleceği kesin mi? Yani Aralık'ın sonunda geliyorsa bile razıyım.
Ravix of Fourhorn Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #5 strigoi dedi: Çıktığı gibi gelme ihtimali yok. Mantıklı da değil zaten. Fakat sonrasında gelebilir elbette. Ne zaman gelir artık bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben seni öldürdüm kusura bakma.
strigoi dedi: Çıktığı gibi gelme ihtimali yok. Mantıklı da değil zaten. Fakat sonrasında gelebilir elbette. Ne zaman gelir artık bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben seni öldürdüm kusura bakma.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 4 Aralık 2020 #6 Ravix of Fourhorn dedi: Hocam ben seni öldürdüm kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Yetenek ağacından, ölsem bile adrenalim varsa yeniden doğma kabiliyetini açmıştım. Bu sefer yırttık, daha düşman çook
Ravix of Fourhorn dedi: Hocam ben seni öldürdüm kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Yetenek ağacından, ölsem bile adrenalim varsa yeniden doğma kabiliyetini açmıştım. Bu sefer yırttık, daha düşman çook
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 4 Aralık 2020 #7 İleride gelebilir
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 4 Aralık 2020 #8 strigoi dedi: Sorun yok. Yetenek ağacından, ölsem bile adrenalim varsa yeniden doğma kabiliyetini açmıştım. Bu sefer yırttık, daha düşman çok Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizi öldürmedim de neden gidip yaşlı başlı kadının evini ele geçiriyorsun? Sana hiç yakıştıramadım.
strigoi dedi: Sorun yok. Yetenek ağacından, ölsem bile adrenalim varsa yeniden doğma kabiliyetini açmıştım. Bu sefer yırttık, daha düşman çok Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizi öldürmedim de neden gidip yaşlı başlı kadının evini ele geçiriyorsun? Sana hiç yakıştıramadım.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 5 Aralık 2020 #9 Chitoge Kirisaki dedi: Hocam ben sizi öldürmedim de neden gidip yaşlı başlı kadının evini ele geçiriyorsun? Sana hiç yakıştıramadım. Genişletmek için tıkla... Kendimce haklı sebeplerim vardı, peşimde Emhyr'in görevlendirdiği adamlar vardı! Neyse ki işler doğru gitti. Hem gerçekten de heyulalar vardı
Chitoge Kirisaki dedi: Hocam ben sizi öldürmedim de neden gidip yaşlı başlı kadının evini ele geçiriyorsun? Sana hiç yakıştıramadım. Genişletmek için tıkla... Kendimce haklı sebeplerim vardı, peşimde Emhyr'in görevlendirdiği adamlar vardı! Neyse ki işler doğru gitti. Hem gerçekten de heyulalar vardı
Ravix of Fourhorn Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #10 strigoi dedi: Sorun yok. Yetenek ağacından, ölsem bile adrenalim varsa yeniden doğma kabiliyetini açmıştım. Bu sefer yırttık, daha düşman çook Genişletmek için tıkla... Bir sonraki oynayışımda öldürmem muhtemelen. Kanım ısındı size.
strigoi dedi: Sorun yok. Yetenek ağacından, ölsem bile adrenalim varsa yeniden doğma kabiliyetini açmıştım. Bu sefer yırttık, daha düşman çook Genişletmek için tıkla... Bir sonraki oynayışımda öldürmem muhtemelen. Kanım ısındı size.