CP77: Phantom liberty DLC vs AC Mirage

Zeяef

Megapat
Daha fazla  
Epic'ten indirim bitmeden bir oyun alayım dedim CP77 DLC almayı planlıyordum ama indirim kuponu etkilemiyormuş, AC Mirage kuponla 535 TL'ye denk geliyor, ara oyun gibi bir şeydi almaya değer mi? Oyunu çok da incelemedim de genelde aclerin dünyası sarar beni, hikayesinden çok da bir şey beklemiyorum açıkçası. Değmez dersenizde direk Phantom liberty DLC'sini alıp geçeyim mi? Sanırım 10 saat civarı bir gameplay süresi var sadece main Quest'in, iyi diyenler olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic'ten indirim bitmeden bir oyun alayım dedim CP77 DLC almayı planlıyordum ama indirim kuponu etkilemiyormuş, AC Mirage kuponla 535 TL'ye denk geliyor, ara oyun gibi bir şeydi almaya değer mi? Oyunu çok da incelemedim de genelde aclerin dünyası sarar beni, hikayesinden çok da bir şey beklemiyorum açıkçası. Değmez dersenizde direk Phantom liberty DLC'sini alıp geçeyim mi? Sanırım 10 saat civarı bir gameplay süresi var sadece main Quest'in, iyi diyenler olmuş.
Şöyle saçma bir şey var DLC 400 lira ama Cyberprunkla birlikte paketi alırsan 491 lira gibi bir şey keşke pakete de uygulanabilseydi. Ben ilerde %50 indirimle 200 TL'ye alınabilceğini düşünüyorum. AC Mirage almak daha mantıklı. Eğer yoksa Final Fantasy VII'ye de bakabilirsin.

Şöyle saçma bir şey var DLC 400 lira ama Cyberprunkla birlikte paketi alırsan 491 lira gibi bir şey keşke pakete de uygulanabilseydi. Ben ileride %50 indirimle 200 TL'ye alınabileceğini düşünüyorum. AC Mirage almak daha mantıklı. Eğer yoksa Final Fantasy VII'ye de bakabilirsin.

Ana oyunu zamanında 60 TL'ye almıştım :). Mirage'yide belki Ubisoft'un abonelik sistemi ile oynamak daha karlı olabilir zaten kısa sürüyormuş emin olamadım. FF7'ye bir bakayım olabilir belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı