Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.503 Çözümler 2 12 Ağustos 2020 #21 CPB açıkken boşta ve yükte kaç derece olur sıcaklıklar kusura bakmayın darlıyorum ama cevaplarsanız sevinirim.
CPB açıkken boşta ve yükte kaç derece olur sıcaklıklar kusura bakmayın darlıyorum ama cevaplarsanız sevinirim.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Ağustos 2020 #22 Matteach dedi: CPB açıkken boşta ve yükte kaç derece olur sıcaklıklar kusura bakmayın darlıyorum ama cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yükte 90 görmeniz bile olası eğer işlemciniz güçlüyse ve çok v-W çekiyorsa. Boşta çok değişmeyebilir.
Matteach dedi: CPB açıkken boşta ve yükte kaç derece olur sıcaklıklar kusura bakmayın darlıyorum ama cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yükte 90 görmeniz bile olası eğer işlemciniz güçlüyse ve çok v-W çekiyorsa. Boşta çok değişmeyebilir.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 12 Ağustos 2020 #23 Matteach dedi: CPB açıkken boşta ve yükte kaç derece olur sıcaklıklar kusura bakmayın darlıyorum ama cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tahmini yükte 60-65 arası olur. Boştaki sıcaklıklar önemli değil.
Matteach dedi: CPB açıkken boşta ve yükte kaç derece olur sıcaklıklar kusura bakmayın darlıyorum ama cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tahmini yükte 60-65 arası olur. Boştaki sıcaklıklar önemli değil.