55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 12 Temmuz 2020 #11 Umut As dedi: Peki yaptığım mantıklı mı benim? 1.15V'da sabit şekilde 4.20 GHz kullanmak? Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Ben de R5 2600 işlemcimi 1.1V 3.8GHz kullanıyorum. Hem daha hızlı oluyor hem daha az ısınıyor. Daha az voltaj verildiği için işlemci sağlığı için de daha iyi.
Umut As dedi: Peki yaptığım mantıklı mı benim? 1.15V'da sabit şekilde 4.20 GHz kullanmak? Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Ben de R5 2600 işlemcimi 1.1V 3.8GHz kullanıyorum. Hem daha hızlı oluyor hem daha az ısınıyor. Daha az voltaj verildiği için işlemci sağlığı için de daha iyi.
U Umut As Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 193 12 Temmuz 2020 #12 utkunar_ dedi: 1.15 V ile 4.2 GHZ cidden muazzam. Fakat merak ettiğim şey işlemciyi 4.2 GHZ'ye sabitlemek nefes aldırmamak değil midir? Genişletmek için tıkla... Neden ki? Daha yüksek değerler de mi kullanmalıyım?
utkunar_ dedi: 1.15 V ile 4.2 GHZ cidden muazzam. Fakat merak ettiğim şey işlemciyi 4.2 GHZ'ye sabitlemek nefes aldırmamak değil midir? Genişletmek için tıkla... Neden ki? Daha yüksek değerler de mi kullanmalıyım?
utkunar_ Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VFX Artist 12 Temmuz 2020 #13 Umut As dedi: Neden ki? Daha yüksek değerler de mi kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yo hayır, düşük voltaj ile ısıyı önlemiş oluyorsunuz zaten. Ama işlemci boştayken de 4.2'de çalışacağı için o soruyu sormuştum.
Umut As dedi: Neden ki? Daha yüksek değerler de mi kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yo hayır, düşük voltaj ile ısıyı önlemiş oluyorsunuz zaten. Ama işlemci boştayken de 4.2'de çalışacağı için o soruyu sormuştum.
U Umut As Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 193 13 Temmuz 2020 #14 utkunar_ dedi: Yo hayır, düşük voltaj ile ısıyı önlemiş oluyorsunuz zaten. Ama işlemci boştayken de 4.2'de çalışacağı için o soruyu sormuştum. Genişletmek için tıkla... Ya o konuda haklısınız da diğer türlü de fazla voltaj veriyor bu sefer fazla ısınıyor, düşük ısıda çalıştığı sürece sorun olmayacaktır heralde
utkunar_ dedi: Yo hayır, düşük voltaj ile ısıyı önlemiş oluyorsunuz zaten. Ama işlemci boştayken de 4.2'de çalışacağı için o soruyu sormuştum. Genişletmek için tıkla... Ya o konuda haklısınız da diğer türlü de fazla voltaj veriyor bu sefer fazla ısınıyor, düşük ısıda çalıştığı sürece sorun olmayacaktır heralde
B BayRamiz06 Hectopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #15 Hocam kapatmanız stabiliteyi arttırmış fakat işlemci fazla yüksek hızlarda çalışmıyor mu acaba? Bence bu kadar çok sıkıştırmasanız daha iyi olur.
Hocam kapatmanız stabiliteyi arttırmış fakat işlemci fazla yüksek hızlarda çalışmıyor mu acaba? Bence bu kadar çok sıkıştırmasanız daha iyi olur.
DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 13 Temmuz 2020 #16 Aynı işlemcim var ve 1.42 voltaj 4.2 GhZ kullanamıyorum.
U Umut As Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 193 13 Temmuz 2020 #17 BayRamiz06 dedi: Hocam kapatmanız stabiliteyi arttırmış fakat işlemci fazla yüksek hızlarda çalışmıyor mu acaba? Bence bu kadar çok sıkıştırmasanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Düşük sıcaklıklarda çalıştığı sürece sorun olmayacağını düşünüyorum.
BayRamiz06 dedi: Hocam kapatmanız stabiliteyi arttırmış fakat işlemci fazla yüksek hızlarda çalışmıyor mu acaba? Bence bu kadar çok sıkıştırmasanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Düşük sıcaklıklarda çalıştığı sürece sorun olmayacağını düşünüyorum.