cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Merhaba,benim bir oyunum var ve bu oyuna çeşitli yamalar yaparken ''.cpk'' uzantılı dosyalar kullanılıyor. Ben bu dosylarda düzenleme yapmak istiyorum,mesela içindeki sesi değiştirme. Nasıl içini açabilirim,hangi program ile? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba,benim bir oyunum var ve bu oyuna çeşitli yamalar yaparken ''.cpk'' uzantılı dosyalar kullanılıyor. Ben bu dosylarda düzenleme yapmak istiyorum,mesela içindeki sesi değiştirme. Nasıl içini açabilirim,hangi program ile? Şimdiden teşekkürler.
Erkinn Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 Yer Minecraft'ta Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #2 Microsoft Windows: Cri Packed File Maker sanırsam bunu kullanarak açabilirsin. Edit; Eğer olursa çözüm olarak işaretlemeyi unutma. Son düzenleme: 9 Nisan 2021
Microsoft Windows: Cri Packed File Maker sanırsam bunu kullanarak açabilirsin. Edit; Eğer olursa çözüm olarak işaretlemeyi unutma.
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #3 Erkinn dedi: Microsoft Windows: Cri Packed File Maker sanırsam bunu kullanarak açabilirsin. Edit; Eğer olursa çözüm olarak işaretlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Güvenli olarak indirebileceğim bir yer var mı peki?
Erkinn dedi: Microsoft Windows: Cri Packed File Maker sanırsam bunu kullanarak açabilirsin. Edit; Eğer olursa çözüm olarak işaretlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Güvenli olarak indirebileceğim bir yer var mı peki?
Erkinn Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 Yer Minecraft'ta Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #4 CRI File System Tools v2.40.13.0 | PES 2021 CPK File Builder “CPK File Builder” is an application from CRI File System tools that has a user-friendly GUI view that works to create a ... www.welovepes.com Burayı dene.
CRI File System Tools v2.40.13.0 | PES 2021 CPK File Builder “CPK File Builder” is an application from CRI File System tools that has a user-friendly GUI view that works to create a ... www.welovepes.com Burayı dene.
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #5 Erkinn dedi: CRI File System Tools v2.40.13.0 | PES 2021 CPK File Builder “CPK File Builder” is an application from CRI File System tools that has a user-friendly GUI view that works to create a ... www.welovepes.com Burayı dene. Genişletmek için tıkla... Antivirüsüm riskli yazılım dedi
Erkinn dedi: CRI File System Tools v2.40.13.0 | PES 2021 CPK File Builder “CPK File Builder” is an application from CRI File System tools that has a user-friendly GUI view that works to create a ... www.welovepes.com Burayı dene. Genişletmek için tıkla... Antivirüsüm riskli yazılım dedi
Erkinn Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 Yer Minecraft'ta Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #6 Başka önerebileceğim bir şey yok üzgünüm yuotubedan falan araştırın.
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #7 Erkinn dedi: Başka önerebileceğim bir şey yok üzgünüm yuotubedan falan araştırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
Erkinn dedi: Başka önerebileceğim bir şey yok üzgünüm yuotubedan falan araştırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 27 Ocak 2024 #8 Erkinn dedi: Microsoft Windows: Cri Packed File Maker sanırsam bunu kullanarak açabilirsin. Edit; Eğer olursa çözüm olarak işaretlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor bu program tam olarak?
Erkinn dedi: Microsoft Windows: Cri Packed File Maker sanırsam bunu kullanarak açabilirsin. Edit; Eğer olursa çözüm olarak işaretlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor bu program tam olarak?