T ThisScream Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2016 #1 Evet arkadaşlar sorunum CPU GHz'nin 0.78'de takılı kalması ve daha yükselmemesi. Throttlestop ve Cpu-z gibi programları denedim fakat sorun hala aynı. Bir kaç sefer daha olmuştu ve kendiliğinden çözülmüştü fakat bu gün ne denediysem olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2016
Evet arkadaşlar sorunum CPU GHz'nin 0.78'de takılı kalması ve daha yükselmemesi. Throttlestop ve Cpu-z gibi programları denedim fakat sorun hala aynı. Bir kaç sefer daha olmuştu ve kendiliğinden çözülmüştü fakat bu gün ne denediysem olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2016 #2 Güç tüketimi ayarlarından max. CPU kullanımının %100 olduğuna emin olun. Chipset güncelleyin.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.897 Çözümler 62 27 Mart 2016 #3 Ya da fan sessiz moduna aldıysanız tekrar fan simgesine basınız. Bazı bilgisayar da var.
T ThisScream Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #4 SunSet dedi: Ya da fan sessiz moduna aldıysanız tekrar fan simgesine basınız. Bazı bilgisayar da var. Genişletmek için tıkla... Gene aynı sorun tekrar etmeye başladı soruyu sorduktan bir kaç dakika sonra kendiliğinden düzelmişti anlayamadım gitti sorunun kaynağını
SunSet dedi: Ya da fan sessiz moduna aldıysanız tekrar fan simgesine basınız. Bazı bilgisayar da var. Genişletmek için tıkla... Gene aynı sorun tekrar etmeye başladı soruyu sorduktan bir kaç dakika sonra kendiliğinden düzelmişti anlayamadım gitti sorunun kaynağını
Q qwqwq2000 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 81 6 Mayıs 2021 #5 ThisScream dedi: Gene aynı sorun tekrar etmeye başladı soruyu sorduktan birkaç dakika sonra kendiliğinden düzelmişti anlayamadım gitti sorunun kaynağını. Genişletmek için tıkla... Ayni sorun şu anda bende de var bunun sorununun thermal throttling oldugunu buldum undervolt yapmayi dene şu anda bende deniyorum zaten.
ThisScream dedi: Gene aynı sorun tekrar etmeye başladı soruyu sorduktan birkaç dakika sonra kendiliğinden düzelmişti anlayamadım gitti sorunun kaynağını. Genişletmek için tıkla... Ayni sorun şu anda bende de var bunun sorununun thermal throttling oldugunu buldum undervolt yapmayi dene şu anda bende deniyorum zaten.