CPU 1.05'i geçmiyor

Omercuruk

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben afterburnur indirdim. Memory clock u Full'e aldım bu arada laptop kullanıyorum. Neyse Core clock u de fule aldım sonra laptopun işlemci hızı 1.20 1.50 iken 1.80 2.00'a çıktı aradan 1 2 dk sonra laptop mavi ekran verdi. Yeniden başlattı ve PC açıldı ama işlemci hızı bu sefer 1.05'i geçmiyor. Bilgisi olan yardım edebilir mi lütfen.

Afterburner ile bildiğim kadarıyla işlemcinin bir alakası yok, Afterburner daha çok ekran kartı OC için kullanılıyor diye biliyorum. Yük altında kontrol ettiniz mi? Ek olarak ayarlarınızı sıfırlayın.

Kardeşim bilmeden neden elliyorsun ayarları? Msi Afterburner bildiğim kadarıyla en son sadece ekran kartının ayarlarıyla oynamana izin veriyordu dua et yakmamışsın ekran kartını.

Laptop ile ağır OC yapmamalısınız, bilginiz yokken üstelik. Ayarları eski haline getirirseniz muhtemelen düzelecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı