prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar bugün Gigabyte GA-G41M-Combo anakarta geçtim sanırım ondan dolayı işlemcimin hızı 1.95 GHz sabit. BIOS ayarı falan var galiba ama ben bilmiyorum.
Arkadaşlar bugün Gigabyte GA-G41M-Combo anakarta geçtim sanırım ondan dolayı işlemcimin hızı 1.95 GHz sabit. BIOS ayarı falan var galiba ama ben bilmiyorum.
Çözüm JenLedger 27 Aralık 2021 İşlemciniz nedir? Clock bölümünden yapacaksınız ayarlarınızı. İnternetten çarpanlarına MHz değerlerine falan bakıp yapın.
İşlemciniz nedir? Clock bölümünden yapacaksınız ayarlarınızı. İnternetten çarpanlarına MHz değerlerine falan bakıp yapın.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 27 Aralık 2021 #2 İşlemciniz nedir? Clock bölümünden yapacaksınız ayarlarınızı. İnternetten çarpanlarına MHz değerlerine falan bakıp yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
İşlemciniz nedir? Clock bölümünden yapacaksınız ayarlarınızı. İnternetten çarpanlarına MHz değerlerine falan bakıp yapın.
KS KS prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #3 Arkadaşın dediği gibi BIOS'tan çarpan kilidi arttırdım normal hızına çıkabiliyor şu an. Artı 0 Eksi