payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #11 HalseyWtr dedi: Hocam kart bilgilerim ve şifrelerim çalındı dün. Bu yüzden bunu yapamam. Emin olmak istediğim tek şey hala izleniyor muyum ya da virüs hala var mı. Hiç bilmiyorum hocam. Bilgisayarcıya attırdım. Temiz kurulum yapmıştır sanırım. Genişletmek için tıkla... Anti virüsü yüklemeden önce CPU değerleniriz neydi?
HalseyWtr dedi: Hocam kart bilgilerim ve şifrelerim çalındı dün. Bu yüzden bunu yapamam. Emin olmak istediğim tek şey hala izleniyor muyum ya da virüs hala var mı. Hiç bilmiyorum hocam. Bilgisayarcıya attırdım. Temiz kurulum yapmıştır sanırım. Genişletmek için tıkla... Anti virüsü yüklemeden önce CPU değerleniriz neydi?
H HalseyWtr Centipat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 119 17 Eylül 2022 #12 payelm dedi: Anti virüsü yüklemeden önce CPU değerleniriz neydi? Genişletmek için tıkla... Hala aynı idi.
payelm dedi: Anti virüsü yüklemeden önce CPU değerleniriz neydi? Genişletmek için tıkla... Hala aynı idi.
payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #13 HalseyWtr dedi: Hala aynı idi. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz bilgilere göre düzgün bir format ortada yok. Kendiniz atmayı deneyebilirsiniz.
HalseyWtr dedi: Hala aynı idi. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz bilgilere göre düzgün bir format ortada yok. Kendiniz atmayı deneyebilirsiniz.