A ArdaG0 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #11 keremph dedi: Oyundayken msi afterburner ile değerler açıkken görsel yükleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... tabıkı keremph dedi: Oyundayken MSI Afterburner ile değerler açıkken görsel yükleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an normal çalışıyor fan ArdaG0 dedi: tabıkı Hocam şu an normal çalışıyor fan Genişletmek için tıkla... Hocam suan bilgisayar dondu galiba yeniden. Basladi Dosya Ekleri 20240517_194613.jpg 123,7 KB · Görüntüleme: 23 Son düzenleme: 17 Mayıs 2024
keremph dedi: Oyundayken msi afterburner ile değerler açıkken görsel yükleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... tabıkı keremph dedi: Oyundayken MSI Afterburner ile değerler açıkken görsel yükleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an normal çalışıyor fan ArdaG0 dedi: tabıkı Hocam şu an normal çalışıyor fan Genişletmek için tıkla... Hocam suan bilgisayar dondu galiba yeniden. Basladi
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.402 Çözümler 23 Yer İstanbul 17 Mayıs 2024 #12 ArdaG0 dedi: tabıkı Hocam şu an normal çalışıyor fan Hocam suan bilgisayar dondu galiba yeniden. Basladi Genişletmek için tıkla... Yanlış yapıyorsunuz ayarlardan izlemeye gelip ayarlamanız lazım.
ArdaG0 dedi: tabıkı Hocam şu an normal çalışıyor fan Hocam suan bilgisayar dondu galiba yeniden. Basladi Genişletmek için tıkla... Yanlış yapıyorsunuz ayarlardan izlemeye gelip ayarlamanız lazım.
A ArdaG0 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #13 Kayra342727 dedi: Yanlış yapıyorsunuz ayarlardan izlemeye gelip ayarlamanız lazım. Eki Görüntüle 2197934 Genişletmek için tıkla... Hocam nasi ayar yapcam
Kayra342727 dedi: Yanlış yapıyorsunuz ayarlardan izlemeye gelip ayarlamanız lazım. Eki Görüntüle 2197934 Genişletmek için tıkla... Hocam nasi ayar yapcam
Y Yunus Emre Okcu Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #14 Virüs olabilir bende yaşadım virüs çıktı tarama yaptırmayı dene kasıyor mu?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 17 Mayıs 2024 #15 Restart atıyor ise sıcaklıktandır. NZXT CAM gibi uygulamalar indirip işlemci sıcaklığına bakın yük altındayken.
Restart atıyor ise sıcaklıktandır. NZXT CAM gibi uygulamalar indirip işlemci sıcaklığına bakın yük altındayken.
A ArdaG0 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #16 Yunus Emre Okcu dedi: Virüs olabilir bende yaşadım virüs çıktı tarama yaptırmayı dene kasıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar sifir şu an ama yine Malwarebytes ile denedim virus yoktur. Vınnnn dedi: Restart atıyor ise sıcaklıktandır. NZXT CAM gibi uygulamalar indirip işlemci sıcaklığına bakın yük altındayken. Genişletmek için tıkla... Hocam termal macun dandik olabilirmi Vınnnn dedi: Restart atıyor ise sıcaklıktandır. NZXT CAM gibi uygulamalar indirip işlemci sıcaklığına bakın yük altındayken. Genişletmek için tıkla... Kayra342727 dedi: Yanlış yapıyorsunuz ayarlardan izlemeye gelip ayarlamanız lazım. Eki Görüntüle 2197934 Genişletmek için tıkla... Hocam burada sicakliklar belli doğru mu acaba? Dosya Ekleri 20240517_202725.jpg 100,7 KB · Görüntüleme: 21 Son düzenleme: 17 Mayıs 2024
Yunus Emre Okcu dedi: Virüs olabilir bende yaşadım virüs çıktı tarama yaptırmayı dene kasıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar sifir şu an ama yine Malwarebytes ile denedim virus yoktur. Vınnnn dedi: Restart atıyor ise sıcaklıktandır. NZXT CAM gibi uygulamalar indirip işlemci sıcaklığına bakın yük altındayken. Genişletmek için tıkla... Hocam termal macun dandik olabilirmi Vınnnn dedi: Restart atıyor ise sıcaklıktandır. NZXT CAM gibi uygulamalar indirip işlemci sıcaklığına bakın yük altındayken. Genişletmek için tıkla... Kayra342727 dedi: Yanlış yapıyorsunuz ayarlardan izlemeye gelip ayarlamanız lazım. Eki Görüntüle 2197934 Genişletmek için tıkla... Hocam burada sicakliklar belli doğru mu acaba?
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Mayıs 2024 #17 ArdaG0 dedi: Hocam bilgisayar sifir şu an ama yine Malwarebytes ile denedim virus yoktur. Hocam termal macun dandik olabilirmi Hocam burada sicakliklar belli doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Youtube a yazın msi afterburner sıcaklık gösterme diye. Cpu usage açın ona da bakalım. Anormal bir durum yok gibi. Dediklerimi yaptıktan sonra oyunun içindeyken görseli yükleyin.
ArdaG0 dedi: Hocam bilgisayar sifir şu an ama yine Malwarebytes ile denedim virus yoktur. Hocam termal macun dandik olabilirmi Hocam burada sicakliklar belli doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Youtube a yazın msi afterburner sıcaklık gösterme diye. Cpu usage açın ona da bakalım. Anormal bir durum yok gibi. Dediklerimi yaptıktan sonra oyunun içindeyken görseli yükleyin.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.402 Çözümler 23 Yer İstanbul 17 Mayıs 2024 #18 ArdaG0 dedi: Hocam bilgisayar sifir şu an ama yine Malwarebytes ile denedim virus yoktur. Hocam termal macun dandik olabilirmi Hocam burada sicakliklar belli doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Oyun açıldıktan sonra sıcaklıklara bakarsan daha iyi anlarsın şuan yükleme alanında.
ArdaG0 dedi: Hocam bilgisayar sifir şu an ama yine Malwarebytes ile denedim virus yoktur. Hocam termal macun dandik olabilirmi Hocam burada sicakliklar belli doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Oyun açıldıktan sonra sıcaklıklara bakarsan daha iyi anlarsın şuan yükleme alanında.