josephsener Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 299 Çözümler 2 Yer İstanbul 7 Haziran 2019 #1 Bilgisayar boşta olması halinde %100 işlemci kullanımı oluyor, çözüm nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2019
B Burak Trd Kilopat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2019 #2 İşlemciyi ne o kadar kullanıyor bir bakar mısın? svchost ise hizmetlerden Windows Update'i devre dışı bırak.
İşlemciyi ne o kadar kullanıyor bir bakar mısın? svchost ise hizmetlerden Windows Update'i devre dışı bırak.
josephsener Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 299 Çözümler 2 Yer İstanbul 7 Haziran 2019 #3 Burak Trd dedi: İşlemciyi ne o kadar kullanıyor bir bakar mısın? svchost ise hizmetlerden Windows Update'i devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü konu kilit. Uzun uğraşlar sonucu (format attım) Windows Update de sıkıntı olduğunu gördüm ve devre dışı bıraktım düzeldi. Arkadaşlar sorun çözülmedi tekrar %100 kullanmaya başladı. Son düzenleme: 7 Haziran 2019
Burak Trd dedi: İşlemciyi ne o kadar kullanıyor bir bakar mısın? svchost ise hizmetlerden Windows Update'i devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü konu kilit. Uzun uğraşlar sonucu (format attım) Windows Update de sıkıntı olduğunu gördüm ve devre dışı bıraktım düzeldi. Arkadaşlar sorun çözülmedi tekrar %100 kullanmaya başladı.